.
Κατηγορία Kymco
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 15:07

EICMA 2022 - KYMCO AK550 Premium 2023 – Τουριστικός καλλωπισμός

Το κορυφαίο GT σκούτερ της KYMCO αποκτά μια νέα Premium έκδοση με εξοπλισμό που θα εκτιμηθεί δεόντως από τον ταξιδευτή και όχι μόνο.

Για το 2023 η KYMCO διατηρεί το ΑΚ550 στην ίδια μηχανική βάση, δίχως αλλαγές στα δομικά του μέρη. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 550 cc αποδίδει, όπως και πριν, 52.3 ίππους και 5.3 kgm για 223 στεγνά κιλά, φιλτραρισμένα μέσω δύο ride modes, Standard και Rain.

Η πιο εμφανής αλλαγή έρχεται στη σχεδίαση του μπροστινού μέρους, ενώ επεκτείνεται και σε μια ελαφριά τροποποίηση των ανάγλυφων ακμών των πίσω πλαϊνών πλαστικών. Ειδικά μπροστά όμως η αλλαγή έγινε για να έρθει μια νέα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα με εύρος ρύθμισης που φτάνει τους 8.5 πόντους (cm) και ελέγχεται από διακόπτη στην αριστερή άκρη του τιμονιού.

Ο εξοπλισμός του παραμένει πολύ πλούσιος, με ακτινικά Brembo φρένα και υποστήριξη από Cornering ABS – ή AIBS (advanced intelligent braking system), όπως το λέει η KYMCO – που συνεργάζεται με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, traction control.

Η άνεση εξυπηρετείται με σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητας Noodoe, keyless έλεγχο, θερμαινόμενα γκριπ τριών επιπέδων, ρυθμιζόμενη κατά μήκος πλάτη αναβάτη, μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, παροχή φόρτισης USB σε ντουλαπάκι στην ποδιά και πλέον και cruise control.

AK550 Premium Studio 3

Η έκδοση Premium θα έρθει σε δύο χρώματα, ένα μπρονζέ γκρίζο και ένα πιο παιχνιδιάρικο γαλάζιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon