.
Κατηγορία Kymco
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 13:13

EICMA - Kymco Xciting VS 400i TCS 2023

Το είδαμε πέρσι ως S, ξέραμε ότι θα είναι μοντέλο 2023, και είχαμε ήδη γράψει γι' αυτό. Το νέο Kymco Xciting λέγεται VS 400i και έρχεται όπως το αναμέναμε, αλλά επιπρόσθετα ανανεωμένο στην σχεδίαση, τόσο στο μπροστινό μέρος, στους προβολείς, στους νέους αεραγωγούς.

Αλλαγή έχουμε και στην σέλα που είναι πιο άνετη, ενώ υπάρχουν αισθητικές βελτιώσεις και πινελιές σε όλα τα σημεία του scooter. Για το 2023, έχει αλλάξει ο πίνακας οργάνων και πλέον συναντάμε μία νέα οθόνη TFT στην ίδια σχεδίαση με την πρωτότυπη που είχαμε δει πέρσι, αλλά χωρίς κορνίζα περιφερειακά και εσωτερικά του ταχυμέτρου. Διατίθεται το ολοκληρωμένο σύστημα συνδεσιμότητας KYMCO Noodoe.Xciting_400VS_Dettagli_7-web.jpg

Το νέο μοντέλο διαθέτει σύστημα keyless που επιτρέπει ξεκλείδωμα και ενεργοποίηση χωρίς κλειδί, σύστημα Traction Control που απενεργοποιείται με κουμπί στον αριστερό διακόπτη.

Κινείται από τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 400 κυβικών εκατοστών G5 SC απόδοσης 34 ίππων και φρενάρει με δίσκους με ακτινικής τοποθέτησης τετραέμβολες δαγκάνες και ABS.

Το βάρος του βρίσκεται στα 195 κιλά, το ύψος σέλας στα 805 χιλιοστά, και το ρεζερβουάρ χωράει 12,5 λίτρα καυσίμου.

Η έκδοση VS του Xciting 400 παράγεται σε ένα πολύ όμορφο λευκό συνδυασμένο με κόκκινους τροχούς 15/14 ιντσών και κόκκινες λεπτομέρειες.Xciting_400VS_Dettagli_4-web.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 13:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon