.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:38

H KTM προαναγγέλλει μια νέα επαναστατική σειρά SX-FS

Η γκάμα motocross της ΚΤΜ ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια νέα σειρά μοντέλων τετράχρονων SX-FS που υπόσχεται να φέρει επανάσταση.

Τον περασμένο Απρίλιο η ΚΤΜ παρουσίασε τη γκάμα των motocross μοντέλων της για το 2024, δηλαδή των δίχρονων SX και των τετράχρονων SX-F, ωστόσο η νέα εξέλιξη που έχει προκύψει μιλά για μιαν επαναστατική επέκταση στη φαμίλια.

Η ΚΤΜ προαναγγέλλει την αποκάλυψη μιας νέας σειράς τετράχρονων motocross μοντέλων που θα αποκαλούνται SX-FS και περιγράφονται μόνο ως "επαναστατικά" και "καινοτόμα".

Σε πρώτο άκουσμα θα μπορούσε πρόκειται για εκδόσεις βασισμένες στα αντίστοιχα SX-F μοντέλα του 2024 ενσωματώνοντας ανώτερο αγωνιστικό εξοπλισμό, ωστόσο ελλείψει πληροφοριών το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή ως τις αρχές του Δεκέμβρη, όταν και η ΚΤΜ μας υπόσχεται την πλήρη αποκάλυψη των νέων SX-FS.

Στο μεταξύ ο Riaan Neveling, διευθυντής της KTM Global Marketing, ερεθίζει την περιέργειά μας ως εξής:

“Τα KTM SX-F ανέκαθεν αποκάλυπταν πολλά για την εταιρεία και τον τρόπο σκέψης μας, αλλά για το 2024 έχουμε βάλει σκοπό να αλλάξουμε να δεδομένα ξανά. Οι περγαμηνές μας στο χώμα είναι τόσο λαμπερές όσο και τα χρώματα των μοτοσυκλετών μας, αλλά διαρκώς αναζητούμε τρόπους να ενδυναμώσουμε τους αναβάτες και τους αγωνιζόμενούς μας ακόμη περισσότερο και γι' αυτό αρκετά μοντέλα του 2024 θα προκαλέσουν αίσθηση. Η επιτυχία, η εμπειρία και η φαντασία μπορούν να παράξουν μερικές πολύ ωραίες ιδέες και θα σπρώξουμε όλην την κατηγορία προς τα μπροστά με αυτά που έχουμε ετοιμάσει.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon