.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 22:52

KTM SX/SX-F 2024 – Νέα εμφάνιση και βελτιωμένες αναρτήσεις

Η σειρά motocross της πορτοκαλί εταιρείας για το 2024 έρχεται με ανανεωμένες ρυθμίσεις ανάρτησης και νέα, επανασχεδιασμένα γραφικά.

Με τις μεγάλες αλλαγές να έγιναν στη σειρά SX του 2023 η οποία έκανε το ντεμπούτο της με ένα πλήρως επανασχεδιασμένο πλαίσιο, κομμένο με λέιζερ και συγκολλημένο με ρομπότ, ένα υποπλαίσιο αλουμινίου 2 τεμαχίων ενισχυμένο με πολυαμίδιο και ένα κοίλο ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο, η συνέχεια των αναβαθμίσεων ήταν «εύκολη» υπόθεση.

24sx2.jpg

Έτσι, για το 2024, η σειρά SX και SX-F διατηρεί αυτές τις εξελίξεις, με την προσθήκη ανανεωμένων ρυθμίσεων ανάρτησης που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ισορροπίας και της άνεσης. Αυτές οι βελτιώσεις είναι επίσης σημαντικά αισθητές όσον αφορά την ευελιξία στις στροφές. Πίσω, το WP XACT παρέχει προηγμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης για βέλτιστη πρόσφυση και απορρόφηση ενέργειας, ενώ μπροστά, το μπροστινό πιρούνι WP XACT στα 48 mm παρέχει βελτιωμένη απόσβεση και επιτρέπει στο πιρούνι να παραμένει χαμηλότερα, βελτιώνοντας την επιτάχυνση μετά από μια σκληρή προσγείωση.

24sx4.jpg

Εργονομικά, η σειρά KTM SX και SX-F του 2024 διατηρεί το καλύτερο τρίγωνο αναβάτη στην κατηγορία του, με αποτέλεσμα την εξαιρετική επαφή με τα γόνατα, ειδικά σε όρθια θέση. Αυτό, μαζί με τις πρόσθετες επιφάνειες επαφής και το επίπεδο προφίλ του καθίσματος, βελτιώνει τη συνολική οδική συμπεριφορά, την ευελιξία και την αυτοπεποίθηση του αναβάτη.

24sx3.jpg

Πάνω από την επιφάνεια των πλαστικών, ένα ολοκαίνουργιο σετ γραφικών βρίσκεται στο επίκεντρο, το οποίο, όπως και το προηγούμενο έτος, εμπνέεται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Οι σχεδιαστές των γραφικών του 2024 χρησιμοποίησαν το μωβ ως χρωματικό «νεύμα» όταν ήταν μια κυρίαρχη απόχρωση στο στυλ της υπογραφής της KTM. Ωστόσο, οι πορτοκαλί και οι λευκοί τόνοι εξακολουθούν να κυριαρχούν στη συνολική εμφάνιση.

Τα παραπάνω, ισχύουν σαν αλλαγές για όλα τα μοντέλα των σειρών SX και SX-F από τα 125 μέχρι τα 450 κυβικά εκατοστά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon