.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 18:28

KTM 790 Adventure R – Επίκειται comeback!

Η πιο προσιτή πορτοκαλί, χωμάτινη πρόταση ονόματι 790 Adventure, θα έχει ενδεχομένως σύντομα την «R» εκδοχή της.

Σύμφωνα με έγγραφα έγκρισης τύπου που κατατέθηκαν στην Κίνα, η KTM και η CFMoto σχεδιάζουν να συνεργαστούν ώστε η σειρά των 790 Adventure να έχει συνέχεια. Αν και τα αρχεία δεν υποδεικνύουν τα στοιχεία απόδοσης του μοντέλου, αναμένουμε ότι η επένδυση με τον «R» μανδύα θα διατηρήσει την ισχύ των 95 ίππων και των 9 σχεδόν κιλών ροπής του στάνταρ μοντέλου.

Όπως και στο παρελθόν του 790 Adventure R αλλά και του υπάρχοντος 890 Adventure R, αναμένουμε πως η εμφάνιση και ο εξοπλισμός θα «φωνάζουν» τις ακόμα πιο εκτός δρόμου ορέξεις. Μια εικόνα που περιλαμβάνεται στα έγγραφα έγκρισης τύπου επιβεβαιώνει αυτές τις υποψίες, με πιθανή ανάρτηση την WP XPLOR των 48 χιλιοστών, ένα ψηλά τοποθετημένο μπροστινό φτερό και επιθετικά ελαστικά με το δέον… τακούνι να επιβεβαιώνουν τις «προβλέψεις».

Ωστόσο, το εικονιζόμενο πρωτότυπο δεν θα λέγαμε πως φαίνεται 100% ολοκληρωμένο μιας και λείπει ο ανεμοθώρακας. Ακόμα δεν έχουμε γραφικά παρά ένα.. αυτοκόλλητο με το χαρακτηριστικό KTMR2R κολλημένο στα εμπρός πλαστικά. Τουτέστιν, η KTM και η CFMoto θα μπορούσαν έχουν δρόμο μπροστά τους πριν το 790 Adventure R επιστρέψει στις εκθέσεις.

Οπωσδήποτε όμως μια «R» έκδοση του 790 Adventure είναι μάλλον λογικό και επόμενο βήμα παρά αυτό που θα λέγαμε «breaking news». Ενδιαφέρον όμως θα έχει και η τιμή του, με την απλή έκδοση να κοστολογείται στις 11.750 ευρώ. Αν αναλογιστούμε το ό,τι η απλή έκδοση του 890 Adventure και της αντίστοιχης R έκδοσης είναι στις 15.780 και 16.950 ευρώ, τότε μιλάμε για μια πιθανή τιμή κοντά στις 13.000 ευρώ για το όποιο πιθανό 790 Adventure R.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon