.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 17:22

KTM 390 Adventure X – Φτηνότερη έκδοση εμφανίστηκε στην Ινδία

Η KTM India παρουσίασε μια νέα έκδοση του 390 Adventure με πιο λιτό εξοπλισμό που κατεβάζει αισθητά την τιμή.

Κατασκευασμένες από τη Bajaj οι μικρές μονοκύλινδρες σειρές της ΚΤΜ πέτυχαν εμπορικώς σε όλον τον κόσμο, μα η αρχική τους στόχευση πάνω απ’ όλα έβλεπε τις αγορές της Ασίας. Εκεί τα 390 μοντέλα συνιστούν ένα ακριβούτσικο όνειρο για αρκετό κόσμο, έτσι η ΚΤΜ σκέφτηκε έναν τρόπο να προσφέρει μια πιο προσιτή παραλλαγή.

Το 390 Adventure X είναι οπτικά πανομοιότυπο με το γνωστό μας 390 Adventure, καθώς δεν υπάρχει καμιά διαφορά στα βασικά του μέρη, από τον κινητήρα των 43 ίππων και το πλαίσιο ως όλα τα περιφερειακά.

Η χαμηλότερη τιμή επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια απλούστερη LCD οθόνη χωρίς συνδεσιμότητα στα όργανα, ενώ στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό απουσιάζει το πακέτο του 390 Adventure με traction control, cornering ABS, quick shifter και ηλεκτρονικό γκάζι (ride-by-wire).

Στην έκδοση Χ η ΚΤΜ διατηρεί τον μονόδρομο συμπλέκτη, καθώς και ένα “συμβατικό” δικάναλο ABS με την Off-Road Mode όπως τη γνωρίζουμε από το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Η φτηνότερη έκδοση 390 Adventure X διατίθεται στην Ινδία σχεδόν €600 φτηνότερα από την κανονική, καθώς το στάνταρ μοντέλο κοστίζει 337,000 ρουπίες (περίπου €3,700 με την ισοτιμία της 20/4/23) και το Χ 280,000 ρουπίες (περίπου €3,100).

Στόχος του νέου 390 Adventure X είναι να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στον κυβισμό αυτόν, έλκοντας από το πελατολόγιο του 250 Adventure που συνεχίζει να πωλείται στην Ινδία, μικραίνοντας την οικονομική απόσταση μεταξύ των δύο μοντέλων.

Σε πρώτη φάση η μοτοσυκλέτα κυκλοφορεί στην αγορά της Ινδίας, θεωρείται όμως πιθανό από τα ινδικά ΜΜΕ να βρει αργότερα τον δρόμο του και προς την Ευρώπη.

KTM 390 Adventure X 2023

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon