.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 09:56

KTM Mini SX 2024 - Ανανέωση στην γκάμα των μελλοντικών πρωταθλητών

Τα μοντέλα 50SX, 65SX και 50SX Factory Edition καλωσορίζουν τους μικρούς αναβάτες, στο 2024.

H KTM ανακοίνωσε την παρουσίαση των νέων Mini 50SX, 65SX και 50SX Factory Edition για το 2024. Η αυστριακή εταιρεία ανασχεδίασε τα δύο κύρια μοντέλα, προσθέτοντας μάλιστα και την έκδοση Factory Edition για το 2024, για το μοντέλο των 50 κυβικών.

H KTM δηλώνει ότι έχει κάνει αδρά χρήση δεδομένων στατιστικής και επιστημονικής έρευνας, ώστε να κάνει την ανάπτυξη του 50SX 2024, φέρνοντας το όσο πιο κοντά γίνεται στις full-size μοτοσυκλέτες της εταιρείας, αλλά με την κατάλληλη εργονομία για τους μικρούς αναβάτες. Παράλληλα, το μεγαλύτερο 65 SX χρησιμοποίησε την εμπειρία και τα σχόλια αγωνιζόμενων σε διεθνές επίπεδο, σε βάθος 2ετίας.

Το πλαίσιο των 50SX και 65SX 2024 είναι νέο, κατασκευασμένο από ατσάλι, που συνδυάζεται με υποπλαίσιο από πολυαμίδιο, ενισχυμένο με fiberglass, δύο τμημάτων. Το νέο πλαίσιο επιτρέπει έναν βαθμό ρυθμισιμότητας, με την ανάρτηση, το ύψος της σέλας, την θέση του τιμονιού, την θέση των πλαστικών αλλά και του υποπλαισίου να είναι προσαρμόσιμα.

Το 50SX 2024 φέρει νέο κινητήρα με αυξημένο τον κυβισμό αλλά και την ισχύ του, νέο ψυγείο και ψηφιακή ανάφλεξη, ενώ το 65SX με την σειρά του φέρει επίσης νέα ψυγεία, δανεισμένα από τα μεγάλα SX μοντέλα, νέο φιλτροκούτι και ψηφιακή ανάφλεξη. Και οι δύο νέες μοτοσυκλέτες φέρουν ανάρτηση WP XACT, με ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλιοστών αέρος εμπρός και αμορτισέρ πλήρως ρυθμιζόμενο, πίσω.

Η νέα 50SX Factory Edition, που προστίθεται στο line-up, επικαλείται το αγωνιστικό πνεύμα από τις πίστες, φέρνοντας όχι μόνο εμφανισιακές αλλαγές στα γραφικά, αλλά και νέα σέλα υψηλής πρόσφυσης, εξάτμιση FMF και μπουζί ιριδίου για καλύτερη απόδοση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 10:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon