.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 11:03

KTM 890 Adventure 2023 - “Κατασκοπικές” φωτογραφίες

“Κατασκοπικές” φωτογραφίες των KTM 890 Adventure μοτοσυκλετών του 2023 ανέβηκαν στο διαδίκτυο, στις οποίες βλέπουμε και μια νέα, τρίτη έκδοση (S / SMT) με ακόμα πιο ασφάλτινο χαρακτήρα.

Θυμίζουμε πως για την ώρα η οικογένεια 890 Adventure της ΚΤΜ αποτελείται από 2 μοντέλα, το βασικό μοντέλο και το πιο “πολεμικό” για χώμα αλλά και ακριβότερο 890 Adventure R.

Για το 2023 φαίνεται πως η οικογένεια θα αποκτήσει και τρίτο μέλος, ένα “crossover”, πιο ασφάλτινο Adventure bike, με τροχούς 17 ιντσών με μπράτσα, αντί για τους ακτινωτούς τροχούς 21 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω που φοράνε τα άλλα δύο 890 Adventure.

Θα λάβει η νέα έκδοση την ονομασία S; Μήπως SMT; Θα χάσει το "Adventure" προσωνύμιο για να γίνει γνωστή ως 890 ST; Θα έχει ακόμα μικρότερες διαδρομές αναρτήσεων; Πολλές ερωτήσεις, καμία απάντηση για την ώρα. Υπομονή.

Οι διαφορές μεταξύ βασικής και R έκδοσης βρίσκονται όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι στις διαδρομές αναρτήσεων (200 mm για τη βασική, 240 για την R), στο ψηλό φτερό, στα ελαστικά με πιο χωμάτινο προσανατολισμό, στην ψηλότερη ζελατίνα και στην διαφορετική σέλα.

Στις “κατασκοπικές” φωτογραφίες της γκάμας του 2023, βλέπουμε μια νέα ζελατίνα, με εκτροπείς αέρα στα πλάγια και αλλαγές στο κοστούμι της μοτοσυκλέτας.

Νέος μάλλον είναι ο TFT πίνακας οργάνων, ενώ για την ώρα δεν γνωρίζουμε περί πιθανών μηχανικών αλλαγών.

Αντίθετα από το 2022, για το 2023 η βασική έκδοση και η R έχουν ψηλό φτερό μπροστά, με το R να χρησιμοποιεί WP Xplor αναρτήσεις και Metzeler Karoo 3 ελαστικά, ενώ η στάνταρ έκδοση και η S / SMT WP Apex. Η στάνταρ έκδοση φορά Pirelli Scorpion Rally και η νέα ασφάλτινη έκδοση Continental ContiRoadAttack 3.

Η νέα KTM 890 Adventure S / SMT του 2023 θα ανταγωνίζεται μοτοσυκλέτες όπως οι Yamaha Tracer 9, BMW F 900 XR, MV Agusta Turismo Veloce 800, Ducati Multistrada V2 και Triumph Tiger 900 GT.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon