.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 17:12

KTM Naked November - Νέες εκδόσεις με βάση το 1290 Super Duke R!

Για 20 χρόνια ο θρυλικός LC8 κινητήρας χαρίζει απλόχερα χαμόγελα σε όσους οδηγούν τις μεγάλες μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ. Τώρα, οι Αυστριακοί προαναγγέλλουν 3 νέες εκδόσεις με βάση το απολαυστικό γυμνό ΚΤΗΝΟΣ (The Beast) 1290 Super Duke R, που θα αποκαλυφθούν μέσα στον Νοέμβριο του 2021!

Για να μπορεί η ΚΤΜ να κάνει ελεγχόμενο το γυμνό τέρας της, το εφοδιάζει με σειρά κορυφαίων εξαρτημάτων, από το ονομαστό της πλαίσιο, κορυφαία φρένα, ηλεκτρονικά βοηθήματα, αλλά και ημί-ενεργητικές αναρτήσεις, με πρόσφατη εξέλιξη την παρουσίαση της 2ης γενιάς των WP APEX ηλεκτρονικών αναρτήσεων.

Για να μάθετε περισσότερα για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η ΚΤΜ στα μεγάλα γυμνά της μοντέλα, συντονιστείτε στο ktm.com στις 9 Νοεμβρίου, για μια παρουσίαση του LC8, ενώ στο site της εταιρείας στις 11 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί η 2η γενιά των ημί-ενεργητικών αναρτήσεων WP APEX.

Τα παραπάνω όμως είναι απλώς η προθέρμανση, καθώς οι πορτοκαλί ετοιμάζονται να παρουσιάσουν 3 νέα μοντέλα με βάση το 1290 Super Duke R, και συγκεκριμένα:

Στις 16 Νοεμβρίου: Δυο νέες εκδόσεις του ΚΤΗΝΟΥΣ, με ακόμα καλύτερες επιδόσεις και περισσότερη εξέλιξη.

Και στις 23 Νοεμβρίου: Ένα παντοδύναμο αλλά και πρακτικό μοντέλο, που πατά σε περισσότερες από μία κατηγορίες.

Μετά λοιπόν από την παρουσίαση του 1290 Super Duke RR με τις συμβατικές αναρτήσεις, η KTM ετοιμάζεται να τοποθετήσει ημί-ενεργητικές αναρτήσεις στο ΚΤΗΝΟΣ, και πιθανώς να το προικίσει και με επιπρόσθετη τεχνολογία και κάποια “καλούδια” ακόμα.

Επιπλέον, αναμένουμε να δούμε μια Sport-Touring έκδοση της μοτοσυκλέτας, τον διάδοχο ίσως του 1290 Super Duke GT (που διέθετε ήδη ημί-ενεργητικές αναρτήσεις), ή ίσως πάλι μια παντελώς νέα έκδοση.

Ανυπομονούμε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 17:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon