.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 09:50

KTM 450 Rally 2022 - Ντεμπούτο στο Rallye du Maroc

Το νέο 450 Rallyτης ΚΤΜ θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο Rallye du Maroc, ένα ράλι 2.600 σκληρών χωμάτινων χιλιομέτρων σε αμμόλοφους αλλά και πετρώδες έδαφος στις 8-13 Οκτωβρίου του 2021.

Ο Matthias Walkner έχει την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Cross-Country Rallies, και βρίσκεται σε ιδανική θέση για τον δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο του. Νωρίτερα, ο Walkner είχε κερδίσει το Silk Way Rally, και είχε έρθει δεύτερος στο Rally Kazakhstan.

Πριν τον αγώνα στο Μαρόκο, η εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ βρέθηκε για 5 εβδομάδες στην Αμερική, για εντατικές δοκιμές και προπόνηση.

Μετά μια πτώση που είχε στο Καζακστάν, ο Sam Sunderland επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έτοιμος σχεδόν στο 100%, ενώ ο θρύλος Toby Price επιστρέφει στα ράλι στο Μαρόκο, μετά τον τραυματισμό που τον οδήγησε σε εγκατάλειψη στο τελευταίο Rally Dakar.

Μαζί με τη νέα μοτοσυκλέτα, ντεμπούτο θα κάνει με την Red Bull KTM Factory Racing και ο Kevin Benavides, με τον νικητή του Dakar του 2021 (με Honda) να έχει μεν υπογράψει από τον Απρίλιο με την ΚΤΜ, αλλά λόγω τραυματισμού να μην έχει καταφέρει να κάνει εμφανίσεις με τους πορτοκαλί μέχρι σήμερα.

Η νέα KTM 450 Rally είναι το αποτέλεσμα 2 χρόνων εξέλιξης, με τη στενή συνεργασία των KTM Technologies, το τμήμα R&D της KTM, και του KISKA, μαζί με την KTM Motorsports.

Νέος κινητήρας, νέο πλαίσιο, νέο κοστούμι που θυμίζει περισσότερο EXC-F, και με πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις παντού, η εργοστασιακή αγωνιστική μοτοσυκλέτα ράλι της ΚΤΜ θα συνεχίσει να δοκιμάζεται και να εξελίσσεται στο Μαρόκο, στον στίβο για τον οποίο σχεδιάστηκε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon