.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 09:06

KTM 450 Rally Factory Replica 2022 - Για 80 τυχερούς αναβάτες

Εξελιγμένο από τους καλύτερους αναβάτες Rally του κόσμου, τους αγωνιζόμενους Toby Price, Matthias Walkner και Sam Sunderland, το KTM 450 Rally Factory Replica του 2022 έρχεται σχεδιασμένο να μπορεί να κερδίσει αγώνες ράλι από την κούτα, ενώ θα παραχθεί σε μόλις 80 κομμάτια.

Η μοτοσυκλέτα έχει «χτιστεί» γύρω από έναν υπέρ-εξελιγμένο ψεκαστό μονοκύλινδρο κινητήρα 450 κ.εκ. με μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής, και με κορυφαία περιφερειακά.

Περιφερειακά όπως το ατσάλινο πλαίσιο της ΚΤΜ, τις πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις WP που αποτελούνται από ένα ανάποδο closed cartridge πιρούνι WP XACT PRO 48 mm και ένα WP XACT PRO πίσω αμορτισέρ.

Το αγωνιστικό κιβώτιο είναι της Pankl, βελτιωμένο για το 2022 για πιο γραμμικό άπλωμα στο γρανάζωμα, με τις ίδιες σχέσεις που έχουν και οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Red Bull KTM Factory Racing.

Το σύστημα εξάτμισης ανήκει στην Akrapovic, ενώ μόλις 80 μοτοσυκλέτες θα κατασκευαστούν για το 2022, με την τιμή της κάθε μίας από αυτές να ορίζεται στα 25.900 ευρώ, συν ΦΠΑ και αποστολή στον αγοραστή, με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Διαθέσιμη από την ΚΤΜ θα είναι και μια υπηρεσία υποστήριξης για περιορισμένο αριθμό αγωνιζομένων στο επερχόμενο Dakar Rally, φυσικά με έξτρα κόστος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon