.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 09:58

KTM γκάμα ΜΧ 2022 - Αισθητικό φρεσκάρισμα

Μετά από την εκτενέστατη ανανέωση της γκάμας των Motocross μοντέλων της για το 2021, η ΚΤΜ αρκέστηκε σε ένα αισθητικό κυρίως φρεσκάρισμα για το 2022, όπως είδαμε και στα αντίστοιχα μοντέλα της Husqvarna.

Τι νέο έχουν τα πορτοκαλί ΜΧ του 20202; Χρώματα και γραφικά, αλλά και μερικές μικρές αλλαγές σε λεπτομέρειες.

Η σειρά των τετράχρονων μοντέλων περιλαμβάνει 3 μοντέλα που έρχονται εξοπλισμένα με την τελευταία σειρά αναρτήσεων WP XACT, Traction Control, Launch Control, Riding Modes και μίζα.

Η ναυαρχίδα είναι φυσικά το αστέρι του Supercross και της μεγάλης κατηγορίας MXGP, η 450 SX-F, ένας πύραυλος 63 αλόγων, έτοιμος να χαρίσει νίκες και τίτλους σε όσους έχουν «τα χέρια» για να την οδηγήσουν στο όριο.

Δίπλα της θα βρείτε τα 250 SX-F & 350 SX-F, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και πιο ελεγχόμενη δύναμη.

Στα δίχρονα μοντέλα ξεχωρίζει το 125 SX, ένα διαμάντι στα 125 κυβικά, που κατέκτησε τις 7 από τις 12 κορυφαίες θέσεις στο EMX125 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020.

Δίπλα του έχουμε το 150 SX που ανταγωνίζεται τα τετράχρονα 250, ενώ το 250 SX είναι μια δίχρονη ρουκέτα, με γλυκιά όμως «τετράχρονη» απόδοση.

Όλες οι μοτοσυκλέτες του 2022 έχουν πλαίσιο βαμμένο πορτοκαλί, για ακόμα πιο racing εμφάνιση, ενώ το αναβαθμισμένο πλαίσιο ταιριάζει υπέροχα με το νέο μπλε κάλυμμα της σέλας και τα νέα γραφικά.

Δίπλα στα «μεγάλα» μοντέλα, η ΚΤΜ παρουσίασε και τα Sportminicycles του 2022, για τα ανερχόμενα ταλέντα του ΜΧ, με τη γκάμα να αποτελείται από τα 50 SX, 65 SX και 85 SX, αλλά και από το ηλεκτρικό SX-E 5.

Η γκάμα των ΜΧ μοντέλων της KTM για το 2022 θα είναι διαθέσιμη στους επίσημους dealer από τον Μάιο του 2021.

Δείτε παρακάτω ένα αναλυτικό βίντεο, στο οποίο μάλιστα οι Παγκόσμιοι Jeffrey Herlings και Tom Vialle οδηγούν στην πίστα τα μοντέλα παραγωγής, σημειώνοντας χρόνους ελάχιστα πιο αργούς από τα εροστασιακά τους υπέρ-όπλα, και κατεβάστε τις καλύτερες φωτογραφίες του press kit σε υψηλή ανάλυση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon