.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 16:46

KTM 390 Duke – Ετοιμάζεται για ολική αναβάθμιση

Οι νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν το μεσαίο Duke ταιριάζουν απόλυτα με τις αλλαγές που έρχονται και στα μικρότερα μοντέλα.

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν δυο εβδομάδες από την τελευταία διανομή φωτογραφιών που συνέλαβαν δοκιμαζόμενο το 125 Dukeνα και το 390 εντελώς αλλαγμένο.

Και εδώ προσέχουμε αλλαγές στο πλαίσιο και υποπλαίσιο, καθώς και τη γενικότερη αισθητική ανανέωση που μάλλον επιβεβαιώνεται ως κοινή για όλη τη μονοκύλινδρη γκάμα των Duke.

Ξεχωρίζει από την αριστερή πλευρά η εισαγωγή (αέρα;) στο πλαϊνό καπάκι του ψυγείου, στοιχείο που δεν μοιράζονται τα μικρότερα μοντέλα, 125 και 250, στις αντίστοιχες κατασκοπευτικές φωτογραφίες τους.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες ως αυτή τη στιγμή, ωστόσο φαίνεται πως σύσσωμη η οικογένεια των μικρών Duke ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές.

Πηγή φωτογραφιών: Ride Apart (με αρκετές ακόμη φωτογραφίες)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 16:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube