.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 12:37

KTM 890 Adventure 2022 - Κατασκοπική φωτογραφία

Μια μοτοσυκλέτα προ-παραγωγής που φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών, εικάζεται πως είναι η KTM 890 Adventure του 2022, φέροντας ορισμένες αξιοπρόσεκτες αισθητικές αλλαγές.

Δεν πρόλαβε να εμφανιστεί η 890 Adventure του 2021, και οι Αυστριακοί δοκιμάζουν όπως φαίνεται ήδη το επόμενο μοντέλο.

Από την “κατασκοπική” φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην MCN, βλέπουμε πως το 890 Adventure του 2021 είχε εστιάσει κυρίως στον μεγαλύτερο κινητήρα ως τρόπο αντιμετώπισης των Euro 5 προδιαγραφών που συνήθως φέρνουν πτώση στην ιπποδύναμη, και στο πληρέστερο οπλοστάσιο ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Αντίθετα, η επερχόμενη 890 Adventure του 2022 έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, υιοθετώντας στοιχεία design που είδαμε πρώτα στο Husqvarna Norden 901.

Εμφανισιακά, οι μεγαλύτερες αλλαγές βρίσκονται στο μεγαλύτερο φέρινγκ που περικλείει τη μοτοσυκλέτα, κατεβαίνοντας χαμηλά, προστατεύοντας καλύτερα τον αναβάτη από τα στοιχεία της φύσης.

Η επόμενη αλλαγή στοχεύει στην καλύτερη αισθητική των ρεζερβουάρ καυσίμου που στο μοντέλο του 2020 επεκτείνονται προς τα κάτω ιδιαίτερα έντονα, χτυπώντας άσχημα στο μάτι.

Στο μοντέλο του 2022, η ΚΤΜ δείχνει να έχει μειώσει το πλάτος των ρεζερβουάρ στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας, αυξάνοντας το στο πάνω μέρος τους -εκτός αν το εμφανισιακό αποτέλεσμα είναι απατηλή απόρροια του νέου φέρινγκ. Όπως και να έχει, μπορούμε να πούμε πως αισθητικά το αποτέλεσμα είναι ΠΟΛΥ καλύτερο!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 12:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon