.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 13:15

KTM 2021 – Κάτι έρχεται στις 26 Ιανουαρίου

Καιρό περιμένουμε τη νέα Αυστριακή γκάμα και το ορεκτικό βιντεάκι που μόλις κυκλοφόρησε επιβεβαιώνει πως δεν θα μείνουμε για πολύ ακόμη με την πείνα.

Προς το παρόν η πλειοψηφία των νέων μοντέλων για το 2021 έχει ήδη παρουσιασεί από τους περισσότερους κατασκευαστές, ωστόσο η ΚΤΜ αρκέστηκε στο 890 Adventure, στα χωματερά της μοντέλα και κάποιες μικροαλλαγές (όπως τα νέα χρώματα της γκάμας RC), μα έκτοτε τηρεί σιγή ιχθύος.

Αργά ή γρήγορα ωστόσο θα έρθει και η ώρα των αποκαλυπτηρίων, τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς λογικά θα περιλαμβάνουν νέα 1290 Super Adventure, Super Duke RR ή τη φρέσκια δικύλινδρη φαμίλια 490.

Με τα ως τώρα δεδομένα, δύο βασικά στοιχεία μπορεί κανείς να συμπεράνει από το νέο βίντεο-teaser της ΚΤΜ:

1 – Στις 26 Ιανουαρίου θα εμφανιστεί ένα νέο μοντέλο
2 – Θα είναι μοντέλο δρόμου.

Όσο για το αυτοκίνητο που (είναι το μόνο που) διακρίνεται στο βίντεο, προφανώς πρόκειται για το αγωνιστικό ΚΤΜ X-Bow GTX των 600 ίππων που εδώ ντουμπλάρει ως μουλάρι για τις κάμερες του γυρίσματος και μας κάνει να πιστεύουμε πως κουμπώνει ιδανικά με ένα βίντεο για το νέο 1290 Super Duke RR.

Το πόσο καλοί είμαστε στις μαντικές μας ικανότητες θα το ξέρουμε σε δύο εβδομάδες. Ως τότε, δείτε το πολύ σύντομο και όχι ιδαίτερα περιεκτικό βίντεο αμέσως πιο κάτω.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon