.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 10:15

KTM 450 SX-F Factory Edition 2021

Ήρθε η ώρα για την Factory Edition της κορυφαίας ΜΧ μοτοσυκλέτας των Αυστριακών και για το 2021, με την KTM 450 SX-F Factory Edition 2021, που θα αποτελέσει τη βάση για τις αγωνιστικές καμπάνιες της φίρμας σε Παγκόσμιο Επίπεδο.

Μετά τον τίτλο του Πρωταθλήματος AMA Supercross 450SX του 2019, το 2020 ο Cooper Webb ανέβηκε 13 φορές στο βάθρο, ενώ πήρε και 4 νίκες για να τερματίσει στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, καβάλα στο KTM 450 SX-F Factory Edition. H ίδια μοτοσυκλέτα ήταν και το εργαλείο του Marvin Musquin, για να ανέβει 7 φορές στο βάθρο στο AMA Pro Motocross του 2020, και να τερματίσει 4ος γενικής στην κατηγορία 450MX.

Συλλέγοντας την εμπειρία αμέτρητων ωρών προπόνησης και αγώνα, για το 2021 η ΚΤΜ βελτιώνει στρατηγικά την υπέρ-μοτοσυκλέτα της, ενώ οπτικά η KTM 450 SX-F Factory Edition 2021 δείχνει ίδια με τις αγωνιστικές Red Bull KTM Factory Racing μοτοσυκλέτες του Supercross και AMA Motocross.

Η μοτοσυκλέτα έρχεται με πορτοκαλί πλαίσιο, εργοστασιακούς τροχούς, εργοστασιακή τιμονόπλακα σε πορτοκαλί χρώμα, composite ποδιά κινητήρα, Hinson κάλυμμα συμπλέκτη και πορτοκαλί πίσω γρανάζι.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης ένας σιγαστήρας της Akrapovic, το εργοστασιακό σύστημα εκκινήσεων, το ημί-πλευστό μπροστινό δισκόφρενο, και το προστατευτικό του, η εργοστασιακή σέλα, και κάποιες αναβαθμίσεις στον κινητήρα

Νέα προσθήκη για το 2021 είναι η μονάδα συνδεσιμότητας που έρχεται στον στάνταρ εξοπλισμό, και ενσωματώνεται στο προστατευτικό μαξιλαράκι του τιμονιού. Έτσι, η μοτοσυκλέτα επικοινωνεί με το myKTM App, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να αλλάξει ρυθμίσεις στον κινητήρα, ενώ η εφαρμογή θα σας συμβουλεύσει και για τη ρύθμιση των αναρτήσεων.

Η KTM 450 SX-F Factory Edition 2021 θα γίνει διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών από τον Δεκέμβριο του 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το δίκτυο της ΚΤΜ, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon