.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 14:23

KTM Adventure Harder – Αποκαλυπτήρια στις 6 Οκτωβρίου

Με ένα μυστηριώδες βίντεο η ΚΤΜ προαναγγέλλει την ηλεκτρονική παρουσίαση μιας νέας Adventure μοτοσυκλέτας για το 2021, με τις πιθανότητες να κλίνουν περισσότερο προς το επερχόμενο 890 Adventure παρά προς το ανανεωμένο 1290 Adventure.

Πάνε μήνες τώρα που διαρρέουν φωτογραφίες (εδώ και εδώ) και πληροφορίες για την επερχόμενη ανανέωση του Super Adventure, με τα όσα έχουμε δει ως τώρα να επιβεβαιώνουν πως επίκεινται ριζικές αλλαγές στη ναυαρχίδα της ΚΤΜ, με ραντάρ της Bosch στο μπροστινό μέρος, αλουμινένιο υποπλαίσιο και το ρεζερβουάρ να μετακομίζει χαμηλά – αλά 790 Adventure.

Επιπλέον, αναμένουμε και την παρουσίαση των νέων 890 Adventure. Τελικά τι θα δούμε στις 6/10/2020;

Συντονιστείτε στα media channels της ΚΤΜ την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, το απόγευμα (20.30 ώρα Ελλάδος), όταν και θα γίνει η ηλεκτρονική παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 12:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon