.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 16:27

KTM 1290 Super Adventure 2021 – Νέες φωτογραφίες

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης της νέας μεγάλης Adventure, που για το 2021 έρχεται με αρκετές αλλαγές και προχωρημένο εξοπλισμό.

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχουμε δει τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου KTM 1290 Super Adventure που ετοιμάζεται για το 2021.

Σε αυτές ξεχωρίσαμε μερικές βασικές αλλαγές, όπως το δίπτυχο ψυγείο, την τοποθέτηση του ρεζερβουάρ χαμηλά (αλά 790), το αλουμινένιο υποπλαίσιο, αλλά και το ραντάρ που βρίσκεται στη βάση του μπροστινού προβολέα και το οποίο έρχεται για να προσφέρει καινοτόμα επίπεδα ασφάλειας στον αναβάτη προειδοποιώντας τον έγκαιρα για ενδεχόμενους κινδύνους.

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφορούν σήμερα επιβεβαιώνεται η μορφή της μοτοσυκλέτας όπως την πρωτοείδαμε τον Μάρτη, αυτή τη φορά με ένα φινίρισμα που μοιάζει σαφώς πιο κοντά στην παραγωγή.

Παρατηρούμε επίσης πως το ραντάρ απουσιάζει σε όλες τις φωτογραφίες, αφήνοντας ένα κενό στη θέση του κάτω από τον προβολέα. Αυτό ενδεχομένως να φωτογραφίζει αυτό που κυκλοφορεί ως φήμη (και εύκολα θα μαντεύαμε), πως δηλαδή το σύστημα αυτό δεν θα είναι στάνταρ, αλλά μάλλον μέρος μιας ακριβότερης έκδοσης.

Επιπλέον, βλέπουμε δύο εκδόσεις του Super Adventure, μια με ακτινωτές και μια με χυτές ζάντες, καθώς και δύο ζελατίνες διαφορετικού ύψους.

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να εμφανιστεί μέσα στο 2020, λογικά το Φθινόπωρο όταν και θα σκάσει το μπαράζ παρουσιάσεων της γκάμας του 2021 από όλες τις εταιρείες γύρω στην εποχή που θα ετοιμαζόμασταν για τις διεθνείς εκθέσεις Intermot και EICMA – οι οποίες, ως γνωστόν, έχουν ματαιωθεί για φέτος ελέω κορωνοϊού.

Πηγή: Ride Apart

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 11:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon