.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 12:07

KTM 790 Adventure R – Video

Επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στην EICMA 2018

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα extreme off-road οδήγησης, και μάθετε τους στόχους της KTM για το επερχόμενο 790 Adventure R, μέσω των συνεντεύξεων από τους ανθρώπους της πορτοκαλί εταιρείας.

Στο βίντεο βλέπουμε το πρωτότυπο 790 Adventure R, και ακούμε τους Adriaan Sinke (KTM Product Manager, υπεύθυνος προιοντικής εξέλιξης), Luke Brackenbury (πρώην συντάκτης του ειδικού τύπου και νυν KTM PR & Press Street) και Chris Birch (KTM Ambassador, αγωνιζόμενος και all-round Θεός της Adventure οδήγησης).

Μας άρεσε που ο Birch μιλάει για μεταμόρφωση του κινητήρα που είδαμε πρώτα στο street 790 Duke, για πιο ομαλή απόδοση και καλύτερη πρόσφυση, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως… «δεν σπρώχνεις τα όρια της μοτοσυκλέτας, αλλά μάλλον του εαυτού σου, καβάλα στο 790 Adventure R»!

Φυσικά οι ίδιοι σπεύδουν να εξηγήσουν πως δεν μιλάμε για καθαρόαιμο αγωνιστικό μοντέλο, καθώς «η Adventure οδήγηση δεν είναι απλώς η οδήγηση στο όριο στο χώμα, αλλά η κάλυψη μεγάλων αποστάσεων για να φτάσεις στο χώμα, και να οδηγήσεις στο όριο». 

Κι όπως ομολογούν… «η μοτοσυκλέτα εξελίχθηκε μέσα από τα σχόλια των πελατών μας. Ήθελαν μια μοτοσυκλέτα για σκληροπυρηνική off-road οδήγηση, και εξερεύνηση των ορίων τους, και αυτό ακριβώς είναι το 790 Adventure R».

Περισσότερα στις 6 Νοεμβρίου 2018, μέσα από το σαλόνι της EICMA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon