.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 11:19

KTM & Husqvarna στην EICMA 2018 – Αποκλειστικές πληροφορίες

Adventure 390 concept και street μοντέλο – έκπληξη

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Bikeit!, στο Μιλάνο θα παρουσιαστεί το πολυαναμενόμενο KTM 390 Adventure αλλά σε μορφή concept, με το λανσάρισμα του στην αγορά να καθυστερεί ακόμη. Η μοτοσυκλέτα έχει “συλληφθεί” από τον φωτογραφικό φακό σε διαδικασία δοκιμών στο παρελθόν και αποτελεί ένα μοντέλο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική -και όχι μόνο- αγορά.

Η μορφή του concept που θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες στο Μιλάνο, θα είναι πολύ κοντά σε αυτή του μοντέλου παραγωγής, του οποίου η διάθεση στην αγορά, δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα ξεκινήσει.

Σε ότι αφορά στην Husqvarna, στην οποία αναφερθήκαμε εχθές, θα παρουσιάσει επίσης ένα concept μοντέλο με street καταβολές αλλά αυτό δεν θα είναι το Viptilen 1301. To συγκεκριμένο μοντέλο, που και αυτό έχει φωτογραφηθεί σε διαδικασία δοκιμών, έχει –προς το παρόν- “παγώσει” για την Husqvarna.

Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε την πλατφόρμα των Vitpilen / Svartpilen να επεκτείνεται, χρησιμοποιώντας κινητήρες και πλαίσια από τα 125 και 790  Duke ή μπορεί να πρόκειται για κάτι εντελώς νέο και –κατά πως συνηθίζει η Husqvarna- αρκετά διαφορετικό.

Σε κάθε περίπτωση, σε λιγότερο από μια εβδομάδα, θα έχουμε όλες τις απαντήσεις.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 11:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM 790 Adventure R – Video KTM 790 Adventure / Adventure R 2019 – EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon