.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 14:09

ΚΤΜ 450 Rally 2018

 

Έτοιμο να συνεχίσει το σερί νικών στο Dakar!

 

Δεκαέξι συνεχόμενους τίτλους έχει κατακτήσει η KTM στον πιο διάσημο αγώνα Rally του κόσμου, ένα ρεκόρ που δεν έχει προηγούμενο από κανέναν κατασκευαστή, σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Oι επτά από αυτούς τους τίτλους, πήγαν στο πορτοκαλί στρατόπεδο με τη μονοκύλινδρη Rally 450 μοτοσυκλέτα, αυτή που για φέτος η KTM ανανεώνει σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να συνεχιστεί η… δυναστεία στο Dakar.

Είναι η τρίτη μεγάλης έκτασης ανανέωση στην οποία προχωρά η KTM για το συγκεκριμένο μοντέλο, η οποία περιλαμβάνει νέας σχεδίασης πλαίσιο και ψαλίδι, αλλαγές στο ρεζερβουάρ και στο body work, νέο πιρούνι και βελτιώσεις στον κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει περί τα 75 άλογα (!). Παράλληλα, έχει συντελεστεί γενναία μείωση στο βάρος.   

Μια σημαντική πληροφορία που συνόδευσε την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, είναι ότι από το 2019, το εργοστασιακό 450 Rally θα μπορεί να διατίθεται και σε ιδιώτες. Αυτό βέβαια αφορά πολύ λίγους, μιας και η τιμή του αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή αλλά δεν παύει να προστίθεται στην λίστα των ονείρων πολύ κόσμου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 00:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΤΜ Freeride 250 F 2018 KTM Freeride E-XC 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon