.
Κατηγορία Italjet
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 11:58

Συνεργασία Italjet με Gresini Racing, έρχεται Dragster ρέπλικα MotoGP

Η Italjet ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Gresini Racing MotoGP ως τεχνική χορηγός, προσφέροντας σκούτερ Dragster ως paddock bikes και σχεδιάζοντας μια ειδική ρέπλικα.

Λίγες μέρες μετά το εναρκτήριο Grand Prix του Κατάρ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2024, η Italjet ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ομάδα Gresini Racing ως Τεχνική Χορηγός.

Στα πλαίσια αυτής της χορηγίας η Italjet θα διαθέσει το εντυπωσιακό σκούτερ Dragster για χρήση ως paddock bike από τους αναβάτες της Gresini, δηλαδή τους αδελφούς Marc και Alex Marquez, αλλά το καλύτερο θα έρθει λίγο αργότερα.

afd7a867 be99 523b 2ac4 a5da074e0de7

Με το δελτίο Τύπου που κοινοποιεί τη νέα αυτή συνεργασία η Italjet αποκαλύπτει και τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης Dragster Gresini Racing MotoGP Replica στα χαρακτηριστικά μωβ-κόκκινα χρώματα της ομάδας. Οι Ιταλοί δεν αναφέρουν συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, αναφέροντας μόνο ότι "σύντομα θα εμπλουτίσει τη γκάμα της Italjet δίπλα στα Dragster 125, 200, 300 και τις ανάλογες εκδόσεις Malossi Replica".

Massimo Tartarini, Πρόεδρος και CEO της Italjet:

"Είναι μεγάλη τιμή για μας να μπορούμε να καυχηθούμε για τον τίτλο του Τεχνικού Χορηγού της Gresini Racing MotoGP Team, μιας ομάδας που έχει εδραιωθεί μεταξύ της ελίτ του MotoGP με ολοένα και πιο φιλόδοξα σχέδια. Δεθήκαμε με την Team Gresini μέσω μιας δυνατής συνεργασίας, η οποία ενισχύεται από τις κοινές μας ρίζες στην Ιταλική Motor Valley. Αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει επίσης στη δημιουργία ενός Dragster Replica στα χρώματα της Gresini Racing MotoGP Team. Το Dragster, που εμείς περιγράφουμε ως Urban Superbike, είναι ένας ύμνος στην αθλητικότητα και τις αξίες της. Τις ίδιες αξίες που εκ φύσεως διέπουν τη Gresini."

Carlo Merlini, Εμπορικός και Marketing Διευθυντής της Gresini Racing:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που καλωσορίζω την Italjet ανάμεσα στους τεχνικούς χορηγούς της Gresini Racing MotoGP. Μοιραζόμαστε ένα πολύ ισχυρό αγωνιστικό DNA, αλλά και μια ανάλογη αίσθηση εντοπιότητας σε μια περιοχή που, ως γνωστόν, έχει πολύ δυνατούς δεσμούς με τον κόσμο των οχημάτων. Με την Italjet αναπτύξαμε μια συνεργασία σε δύο επίπεδα. Πέραν της χορηγίας, συμφωνήσαμε να φτιαχτεί μια ρέπλικα Gresini Racing MotoGP του Dragster, του μοναδικού αυτού σκούτερ που σύντομα θα κυκλοφορεί στα χαρακτηριστικά χρώματα της Gresini."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 12:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon