.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 11:34

Indian Appaloosa v2.0 - Αποκαλύπτεται στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη

Το custom Indian Apaloosa, επανέρχεται στην δεύτερη έκδοση του, με το επίσημο ντεμπούτο του να έχει προγραμματιστεί για τη διοργάνωση Baikal Mile Ice Speed Festival, στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη, στη Σιβηρία στις 25 Φεβρουαρίου 2020!

indian apaloosa v2.0 3

Το «μίλι της Βαϊκάλης» έλαβε χώρα για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019, και στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να γίνεται σε ετήσια βάση, στην ανατολική ακτή της λίμνης.

indian apaloosa v2.0 11

Εκεί, οι συμμετέχοντες θα βρουν δυο ειδικά προετοιμασμένες ευθείες 200 μέτρων και 1.600 μέτρων, αμφότερες στον πάγο, στις οποίες θα αγωνιστούν, προσπαθώντας να πάρουν τη νίκη και να σημειώσουν διάφορα ρεκόρ ταχύτητας.indian apaloosa v2.0 4

Παράλληλα θα υπάρχουν εκδηλώσεις stunt-riding, drifting, drag racing, flat track, και freestyle motocross.

Οι θερμοκρασίες θα είναι -20 βαθμοί Κελσίου την ημέρα και -40 για τη νύχτα, οπότε καταλαβαίνετε… θα το δαγκώσουν όλοι.

indian apaloosa v2.0 5

Ο Brice Hennebert, δημιουργός του Appaloosa -που βασίζεται στο Indian Scout Bobber- δουλεύει εργατικά στην έκδοση 2.0, για την οποία ακόμα δεν ξέρουμε πολλά (στις φωτογραφίες βλέπετε την πρώτη έκδοση), καθώς οι 2 teaser φωτογραφίες βλέπουμε...

indian apaloosa v2.0 7

ένα ελαστικό με καρφιά πάγου (4 μέρες τα έβαζαν!), και το μπροστινό κομμάτι του φέρινγκ, με διαφορετικά χρώματα, κάτω από ένα ρητό του… Αριστοτέλη.

indian apaloosa v2.0 6

Όπως λέει ο Hennebert για να μην πέφτει δραματικά η θερμοκρασία του κινητήρα, το φέρινγκ πλέον είναι κλειστό, ενώ αναβαθμίστηκε το σύστημα NOS για καλύτερη αξιοπιστία και δύναμη, ενώ η Ohlins πρόσθεσε ένα σταμπιλιζατέρ για τις ψηλότερες ταχύτητες που σχεδιάζεται να πιάσει το V 2.0.

Τέλος, το φέρινγκ περικλείει τον μπροστινό τροχό ώστε ο πάγος που ξεριζώνουν τα καρφιά να μην καταλήγει στο πρόσωπο του αναβάτη.

indian apaloosa v2.0 10

Συνεργάτες του project παραμένουν οι: Akrapovic, Beringer, Dunlop Europe, Evok3 Performance, Motorex, Ohlins και Flybike.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 11:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon