.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 13:10

Indian Scout Bobber Sixty – Έρχεται και η πιο οικονομική έκδοση του Bobber

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Scout Sixty, η Bobber πτέρυγα της οικογένειας ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο μέλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω της υπηρεσίας CARB (California Air Resources Board) που εκδίδει τις σχετικές εγκρίσεις για κυκλοφορία νέων μοντέλων στην πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.

Το Αμερικανικό περιοδικό Motorcycle.com ανακάλυψε τα έγγραφα που κατέθεσε η Indian στην CARB για ένα νέο μοντέλο που προτίθεται να παράξει. Αυτό θα είναι το Scout Bobber Sixty.

Το κεντρικό μοντέλο στην οικογένεια είναι το Scout, με τον V2 κινητήρα των 1,133 κυβικών εκατοστών, αλλά δίπλα του η Indian παρουσίασε και την έκδοση Scout Sixty. Αυτή φορά ένα μικρότερο κινητήρα με χωρητικότητα 1,000 cc, πεντατάχυτο κιβώτιο αντί εξατάχυτου, μονόσελο και διακρίνεται από την πλήρη απουσία χρωμίων (σε κεφαλές κινητήρα, ζάντες, στεφάνι φαναριού κλπ).

Η λογική της ύπαρξής του είναι η προσφορά μιας πιο λιτής, άρα και πιο προσιτής οικονομικά, έκδοσης και αυτό θα είναι προφανώς και το μοτίβο για το Scout Bobber Sixty.

Περιμένουμε δηλαδή μια μοτοσυκλέτα βασισμένη στο Bobber, με τις βασικές διαφοροποιήσεις που περιγράψαμε παραπάνω. Άλλες τεχνικές πληροφορίες δεν έχουμε αυτή τη στιγμή, αλλά μάλλον μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο πως το νέο μοντέλο έρχεται σύντομα.

Πηγή

(Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται το τρέχον μοντέλο Indian Scout Bobber)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon