.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 11:06

Indian Roadmaster Elite 2020 – Τουριστική ναυαρχίδα με αυξημένες δόσεις πολυτέλειας

Δίπλα στο βασικό μοντέλο και τη Dark Horse παραλλαγή, τριτώνει η φαμίλια Roadmaster με την έλευση της υπερπολυτελούς Elite.

Βρισκόμαστε στην τουριστική κορυφή της Indian, δηλαδή την αμιγώς Touring πτέρυγα των Roadmaster. Στη βάση τους συναντάμε τον θηριώδη Thunder Stroke 116 V2 κινητήρα των 1,890 cc και 17.4 kg.m ροπής και τριγύρω του μια συλλογή εξοπλισμού που στοχεύει κατευθείαν στο χλιδάτα άνετο ταξίδι.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η προσθήκη του Elite στο Roadmaster υπονοεί κάτι πραγματικά ξεχωριστό και εδώ αυτό δεν έχει να κάνει με άλογα ή επιδόσεις, αλλά φυσικά με πολυτέλεια και πρεστίζ. Η μοτοσυκλέτα αυτή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό, 225 κομμάτια στο σύνολο, και αποπειράται κάτι εξαρχής δύσκολο: να προσθέσει στον ήδη εντυπωσιακό εξοπλισμό μιας ολοκληρωμένης τουρίστριας.

Γι’ αρχή λοιπόν σημειώνουμε μια βαφή που ολοκληρώνεται στο χέρι σε μια διαδικασία που απαιτεί περίπου 30 ώρες για τη σκούρα διχρωμία του Thunder Black Vivid Crystal με Gunmetal Flake και τις κόκκινες ρίγες.

Μετά έχουμε το ηχοσύστημα, ένα αναβαθμισμένο PowerBand Audio Plus 600W με προεγκατεστημένα ηχεία στο φέρινγκ, την πίσω κεντρική βαλίτσα και στις δύο πλαϊνές που είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει καλή ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως συνθηκών.

Στη συνέχεια συναντάμε το σύστημα Ride Command με την οθόνη αφής των 7 ιντσών και την εκτενή συνδεσιμότητα που εδώ μας έρχεται με όλα τα κόλπα που μπορεί να φορέσει: πλοήγηση με συνδέσεις για πληροφορίες κίνησης και καιρού και δυνατότητα σχεδιασμού ταξιδιού, διαμόρφωση εμφάνισης στα γούστα του αναβάτη, ενδείξεις βασικής τηλεμετρίας (κατανάλωση καυσίμου, μέση ταχύτητα κίνησης), γεωγραφικά δεδομένα όπως υψόμετρο και προσανατολισμός

Η Roadmaster Elite είναι φυσικά φορτωμένη με όλα όσα περιμένει κανείς, ήτοι σέλες επιπέδου πολυθρόνας και δη θερμαινόμενες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θερμαινόμενα γκριπ, άφθονο branding με σήματα που δηλώνουν το ποιόν της Elite έκδοσης διάσπαρτα παντού, 136 λίτρα (!) αποθηκευτικών χώρων και η λίστα τελειωμό δεν έχει.

Η τιμή της μοτοσυκλέτας στις ΗΠΑ αντανακλά και την πολυτέλεια που τη συνοδεύει, με αρχική λιανική $38,999, δηλαδή περίπου €35,300 (ισοτιμία 5/2/2020).

Για το ενδεχόμενο να μπορεί να παραγγελθεί στην Ελλάδα και σε ποια τιμή επικοινωνείστε με την Ελληνική αντιπροσωπεία της Indian.

Γνωρίστε τη εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon