.
Κατηγορία Indian
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 12:33

Indian - Θα βγάλει Adventure μοτοσυκλέτα το 2020;!

Το BikeSocial επικαλούμενο διαρροή πληροφοριών, αναφέρει πως η αμερικάνικη εταιρεία θα βγάλει στην παραγωγή ένα Adventure μοντέλο μέσα στο 2020.

Το βρετανικό site αναφέρει πως οι πληροφορίες του προέρχονται από διαρροή εγγράφων της Indian, αν και δεν επισυνάπτει τα αναφερθέντα σχέδια.

Παρόλα αυτά, η είδηση έχει νόημα, ειδικά όταν η Harley-Davidson είναι έτοιμη να βγάλει την Pan America στην παραγωγή μέσα στο 2020. Κι όπως ξέρουμε, η Indian πιστεύει πως «ότι κάνει η Harley-Davidson, εμείς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα».

Στην EICMA 2019, η Indian παρουσίασε το FTR 1200 Rally, με ακτινωτούς τροχούς, ελαστικά διπλής χρήσης και μικρή ζελατίνα, και το BikeSocial αναφέρει πως αυτό ήταν ένα πρώτο βήμα προς την Adventure κατεύθυνση.

Αν οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε η FTR 1200 Adventure θα φέρει τον ίδιο V2 των 1.203 κ.εκ. με τους 120 ίππους, με πιθανώς διαφορετικό πλαίσιο, μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, και δυνατότητα μεταφοράς τριβάλιτσου. 

Λέτε σύντομα να δούμε και ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την Indian, για να ανταγωνιστεί το LiveWire; Δεν θα ήταν καθόλου απίθανο, καθώς η μητρική εταιρεία της Indian, Polaris, έχει αγοράσει την ηλεκτρική Brammo, και είχε συμμετάσχει στο TT Zero, με rebranded μοτοσυκλέτα Brammo, κάτω από το λογότυπο της Victory.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 12:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon