Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 10:36

Honda VFR 800X

 


V4  all terrain

 


Η HONDA αποκαλύπτει…

Η Honda δημοσιοποιεί  σήμερα το δεύτερο σκίτσο σχεδιασμού μίας νέας  μοτοσυκλέτας ανοίγοντας νέους δρόμους σε μία κατηγορία εναλλακτικής χρήσης  χρησιμοποιώντας  κινητήρα  V4.  Ένα ακόμα concept που θα παρουσιαστεί στην διεθνή έκθεση του Μιλάνου και αποτελεί μια συνέχεια της επαναστατικής πορείας που ξεκίνησε το 2008 με την παρουσίαση του V4 και του νέου VFR 1200F.

Στην εικόνα εμφανίζεται το μοναδικής σχεδίασης,  μπροστινό τμήμα της μοτοσυκλέτας, με το αιχμηρό fairing  που προσφέρει :  ξεχωριστή εμφάνιση,  βελτίωση της ευστάθειας στις υψηλές ταχύτητες αλλά και καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Παράλληλα διαφαίνεται η δυνατότητα μετακίνησης του πίνακα οργάνων πού δημιουργήθηκε ώστε να προσαρμόζεται στον σωματότυπο του αναβάτη αυξάνοντας το οπτικό του πεδίο χωρίς να  αποσπάται  η προσοχή του. Μια  ακόμα καινοτομία της Honda στην υπηρεσία της ασφάλειας του αναβάτη.

Αυτή η μοτοσυκλέτα ανήκει στην κατηγορία μεγαλο-μεσαίων κυβικών και αποτελεί μια νέα συναρπαστική προσέγγιση που είναι συνδυασμός από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των δημοφιλέστερων κατηγοριών.  Έχει την ευελιξία και τις επιδόσεις μιας μοτοσυκλέτας naked,  την όρθια θέση μίας ON-OFF,  την άνεση μιας Touring και την επιθετική όψη των μεγάλων adventure μοτοσυκλετών.

Η  Honda αξιολογώντας τις απαιτήσεις και τις πολλαπλές ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη προσφέρει μια μοναδική χρηστική μοτοσυκλέτα υψηλής αισθητικής, ασφάλειας, άνεσης και επιδόσεων, ώστε να αξιοποιείται κάτω από όλες τις συνθήκες  τις περισσότερες ημέρες του χρόνου.
Το χαμηλό κέντρο βάρους  προσφέρει σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και αξιοζήλευτες επιδόσεις ενώ το ψηλό και μεγάλο τιμόνι την καθίστα ευέλικτη με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές κατεύθυνσης  και άνετη στην οδήγηση.   

Η αποκάλυψη θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου
(EICMA), οπότε θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διάθεσή της μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών Honda.

V4  all terrene …..coming soon.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα Honda 2011 Honda CBR 125R / 150R / 250R »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube