.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 10:35

Honda - 3 ακόμα Adventure μοτοσυκλέτες που... θα μπορούσε να φτιάξει!

Dominator 500, XL500T και μία XLT750R με κόκκινο κινητήρα, σε ρετρό ύφος που σε κάνει να αναρωτιέσαι, πως και η Honda δεν ακολούθησε ακόμα αυτό τον δρόμο.

Η φαντασία των σχεδιαστών μοτοσυκλετών οργιάζει, ειδικά τώρα που το Photoshop κάνει εφικτή την δημιουργία μιας απεικόνισης πραγματικά σε λίγα λεπτά. O πασίγνωστος σχεδιαστής και γραφίστας Oberdan Bezzi, δημοσίευσε 3 νέες εργασίες που μας φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, αφού συνδυάζουν το τρομερά trendy ρετρό ύφος πάνω σε μια σημερινή μηχανολογική βάση.

Δυο από τα 3 ψηφιακά μοντέλα, φαίνεται να «βασίζονται» στον δικύλινδρο 500άρη κινητήρα του CB500X – το XL500T και Dominator 500T. Η εμφάνιση τους έχει διαμορφωθεί κλασική μέχρι το μεδούλι,  με πιο σκληροπυρηνική εμφάνιση για το XL500T και πιο ήπια για το Dominator 500. Και στις δύο περιπτώσεις, ο εκτός δρόμου προσανατολισμός είναι εμφανής.

Το τρίτο μοντέλο του παραδείγματος, έχει ονομαστεί από τον δημιουργό ως XLT750R και βασίζεται στον δικύλινδρο κινητήρα του νέου Transalp 750, ο οποίος έχει χρωματιστεί κόκκινος στο παράδειγμα. To πλήρως ρετρό παρουσιαστικό παραμένει, όπως επίσης και το ψηλό φτερό μπροστά, η ποδιά κινητήρα, οι ψηλές αναρτήσεις και οι ακτινωτοί τροχοί. Αν το μοντέλο δεν ήταν μόνο… θεωρία, θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον να το οδηγούσαμε.

Μήπως η Honda πρέπει να σκεφτεί να παρουσιάσει και τέτοιες παραλλαγές των γνωστών μοντέλων της; Αφού όλο και κάποιος… ξεροσταλιάζει για κάτι τέτοιο!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 11:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon