.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 11:08

Honda Forza 350 2023 - Ανασχεδιασμένο για την αγορά της Ταϊλάνδης

Η Honda μπορεί να πουλάει μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες στον Δυτικό κόσμο, αλλά πουλάει και πάρα πολλές μοτοσυκλέτες και σκούτερ μικρότερου κυβισμού στην αχανή αγορά της Ασίας όπως τα PCX 150 και PCX 160, αλλά και το Forza 350. 
Το τελευταίο επαναλανσάρεται στην εν λόγω αγορά επανασχεδιασμένο και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα σκούτερ της εταιρείας χάρη στις καινοτομίες του. Η βασική του διαφορά από το γνωστό μας και στην Ελλάδα μοντέλο είναι η σχεδίαση του μπροστινού του μέρους και συγκεκριμένα των LED φώτων ημέρας πάνω από τους προβολείς. Δεν είναι ωστόσο γνωστό αν αυτή η αλλαγή θα περάσει αργότερα και στα Forza 350 της ευρωπαϊκής αγοράς.
 
Είναι πλήρως εξοπλισμένο όχι μόνο για τις ανάγκες της αστικής μετακίνησης, αλλά και για άνετα ταξίδια. Ο κινητήρας του είναι 330cc υγρόψυκτος μονοκύλινδρος. Οι ίπποι του συγκεκριμένου μοντέλου δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά λογικά δε θα διαφέρουν πολύ από τους 29 που αποδίδει η εκδοχή που δοκιμάσαμε πέρυσι.
 
Θα υπάρχει το Traction Control που η Honda ονομάζει Honda Selectable Torque Control System (HSTC) καθώς και δικάναλο ABS. Το πίσω stop διαθέτει λειτουργία εκτάκτου ανάγκης και αναβοσβήνει στο πολύ απότομο φρενάρισμα. 
 honda-releases-redesigned-forza-350-maxi-scooter-in-thailand.jpg
Τα φωτιστικά σώματα είναι LED εμπρός πίσω και έχουν ανασχεδιαστεί δίνοντας μια πιο αιχμηρή εικόνα.
 
Το καινούριο σύστημα στο νέο Forza 350 είναι το Honda Smartphone Voice Control System, το οποίο ενημερώνει τον αναβάτη για πολλά δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να πατάει κουμπιά, αλλά απαντώντας σε ερωτήσεις φροντίζοντας έτσι να μην αποσπάται η προσοχή του από τον δρόμο. Όλο αυτό συγχρονίζεται μέσω του Honda RoadSync smartphone app με το smartphone του χρήστη (σύστημα που δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένο για την Ελλάδα).
 
Το νέο Forza 350 διαθέτει επίσης ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα που φτάνει μέχρι τα 150mm ύψος. Και φυσικά υπάρχει το ήδη γνωστό Honda Smart Key system, μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι και φόρτιση κινητού μέσω USB.
 
Στην Ταϊλάνδη θα πωλείται από 179,000 ως 181,000 Baht, ήτοι από περίπου €4,880 ως €4,935 ανάλογα με την έκδοση.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 00:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon