.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 10:34

Yamaha MT-09 Cyber Rally – Καστομαρισμένο πρωτότυπο

Παρουσιάστηκε στην έκθεση της Οσάκα στην Ιαπωνία, λανσάροντας ένα νέο body kit.

Στην πρόσφατη έκθεση 2022 Osaka Motor Show η Yamaha φιλοξένησε στο περίπτερό της μια παραλλαγμένη εκδοχή του ΜΤ-09 που συνοδεύτηκε από τον τίτλο Cyber Rally.

Στην ουσία πρόκειται για ένα στάνταρ ΜΤ-09 στο οποίο έχουν προστεθεί μερικά έξτρα κομμάτια που επιμελήθηκε η ιαπωνική Y’s Gear.

Αυτά περιλαμβάνουν έναν διάφανο ανεμοθώρακα που ενσωματώνει και όλη τη μάσκα με τον προβολέα μπροστά, καθώς και δύο τεράστιες ανθρακονημάτινες χούφτες τιμονιού που μοιάζουν πολύ με αεροδυναμικά φτερά σπορ μοτοσυκλέτας – και ίσως να παίζουν και στην πράξη αυτόν τον ρόλο.

Ακόμη σημειώνουμε νέα πλαϊνά πλαστικά μέρη στο ψυγείο, που δίνουν μια πιο “ντυμένη” εικόνα στη μοτοσυκλέτα.

Τέλος, η Yamaha προσθέτει μια νέα εξάτμιση η οποία ξεχωρίζει από το μακρύτερο “συμβατικό” τελικό που εκτείνεται στο πλάι του ψαλιδιού.

Το MT-09 Cyber Rally θυμίζει σε λογική του πρωτότυπο του 2014, MT-09 Street Rally, καθώς η εκτίμηση είναι πως σύντομα τα κομμάτια του Cyber Rally θα βρεθούν στον κατάλογο αξεσουάρ της Y’s Gear ή και της Yamaha.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμιά επιβεβαίωση για ενδεχόμενη διαθεσιμότητα της μοτοσυκλέτας στη γκάμα της Yamaha, μα ούτε και για τα μεμονωμένα κομμάτια που τη διαφοροποιούν από το ΜΤ-09 που όλοι μπορούμε να αγοράσουμε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon