.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 11:58

Honda CRF190L - Επίσημο ντεμπούτο σύντομα στην Κίνα για το μικρό Africa

H κινέζικη αντιπροσωπεία Sundiro Honda έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teaser φωτογραφίες από το επερχόμενο CRF190L, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του. Θα δούμε και στην Ευρώπη κάποια αντίστοιχη έκδοση ή θα κρατήσει η Honda το μικρό Africa (single και όχι twin) στην Ασία μόνο;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μικρό Adventure bike θα εμπνέεται αισθητικά από την Africa Twin, με on-off χαρακτηριστικά (CRF γαρ), αντίθετα με το CBF190X (αποκλειστικά για την Ασία) που έχει street στοιχεία αντίστοιχα με της οικογένειας CB -βλέπε CB500X.

Οι πρώτες teaser φωτογραφίες αποκαλύπτουν ελάχιστες λεπτομέρειες από τη μοτοσυκλέτα, και σε αυτές βλέπουμε τα πλαϊνά της μοτοσυκλέτας, που θυμίζουν Africa, και τη μούρη με την ψηλή ζελατίνα και τον προβολέα που είτε έχει ένα φωτιστικό σώμα, είτε δύο κάθετα τοποθετημένα.

Το ρεζερβουάρ φαίνεται μεγάλο, με εξόγκωμα στο πάνω μέρος και με τάπα αεροπορικού τύπου.

Ελπίζουμε η Honda να τοποθετήσει 19άρη μπροστινό τροχό στο CRF190L, μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων και τροχούς με ακτίνες, ώστε το μικρό Africa-Single να διαφοροποιηθεί όπως του αξίζει από το CBF190X.

Μένει να δούμε αν το CRF190L παραμείνει μοτοσυκλέτα για ασιατική κατανάλωση και μόνο, ή αν η Honda κρίνει πως θα μπορούσε να διάγει επιτυχημένη εμπορική καριέρα και στην Ευρώπη.

Δείτε παρακάτω τις teaser φωτογραφίες από το CRF190L.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon