.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 10:41

Honda CRF190L - Διαρροή φωτογραφίας και τεχνικών χαρακτηριστικών

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της CRF190L στην Κίνα, της μικρής αδελφής της Honda Africa Twin, διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας αλλά και μια φωτογραφία που την δείχνει σε όλη της την… αφρικάνικη μεγαλοπρέπεια.

Η CRF190L διαφοροποιείται χάρη στην εμφάνιση της από το CBF190X που κυκλοφορεί επίσης στην Κίνα από τη Sundiro Honda, προτάσσοντας τα γονίδια από την Africa Twin, αντί για εκείνα από τη σειρά CBX.

Ο ασιατικός τύπος αναφέρει πως υπάρχει πιθανότητα να δούμε τη CRF190L και στις αγορές εκτός Κίνας, αν και αυτό μένει να αποδειχτεί.

Η μοτοσυκλέτα έχει όμορφο σχεδιασμό σε Adventure ύφος, ενώ έρχεται στον γνωστό τρικολόρ αγωνιστικό χρωματισμό της Honda, με 19άρη μπροστινό τροχό και ελαστικά διπλής χρήσης, βάρος 150 κιλών, και μονοκύλινδρο κινητήρα 184 κ.εκ., που αποδίδει 15,4 hp. Στο δισκόφρενο μπροστά διαθέτει ABS, ενώ δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι μονοκάναλο ή δικάναλο.

Οι αναρτήσεις δείχνουν να έχουν μεγάλες διαδρομές, ενώ οι ζάντες είναι ακτινωτές. Για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά το πιρούνι είναι συμβατικό, ενώ πίσω έχουμε ευτυχώς μονό αμορτισέρ.

Η Sundiro Honda αναφέρει πως το μεταξόνιο βρίσκεται στα 1.387 mm, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 108 χλμ/ώρα.

Άντε Honda, φέρε μας ένα Africa Single 125 και στην Ευρώπη. Τι περιμένεις;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon