.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 15:03

Honda Transalp 750 - Με βάση το NC750X;

Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για τις φήμες με την επιστροφή του Honda Transalp, ενώ θυμίζουμε πως πρόσφατα η ιαπωνική εταιρεία κατοχύρωσε εκ νέου το όνομα. Τώρα, το Young Machine κυκλοφόρησε ένα έξυπνο φωτομοντάζ που μέσω των πληροφοριών του περιοδικού, υποτίθεται πως μας δείχνει με τι θα μοιάζει το νέο Transalp.

Το ιαπωνικό περιοδικό και site μοτοσυκλέτας Young Machine έχει πολύ καλούς δεσμούς με τα τοπικά εργοστάσια, και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Στο νέο του τεύχος βρίσκουμε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Transalp 750, προϊόν φωτομοντάζ, με τους Ιάπωνες συντάκτες να υποστηρίζουν πως για βάση θα χρησιμοποιηθεί το NC750X.

Οι διαφορές του Transalp θα βρίσκονται στους ακτινωτούς τροχούς, στις μεγαλύτερες διαδρομές των αναρτήσεων, στην εμφάνιση που θα… «αφρικανίζει» και στον εξοπλισμό που θα είναι περισσότερο Off-road από ότι στο NC.

Ίσως μάλιστα η μεγάλη αλλαγή του NC750X για το 2021, με την υιοθέτηση ασφάλτινων διαδρομών αναρτήσεων (120/120 αντί για τα προηγούμενα 135/150) δείχνει πως η Honda πιθανώς κάνει πιο ασφάλτινη τη σειρά NC, για να μην «πέσει πάνω» στο νέο Transalp, ως εσωτερικός ανταγωνισμός.

Η δεύτερη φήμη όσον αφορά στο Transalp αφορά στη χρήση του CB500X ως βάση, οπότε αναμένουμε να δούμε τώρα να δούμε αν το YM έχει δίκιο, κι αν θα δούμε το νέο Transalp να ξεπηδά μέσα από το NC750X.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon