.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 10:31

Honda CRF450R 2021 – Σχέδια πατεντών πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια

Λίγο καιρό αφότου παρουσιάστηκε η υπόλοιπη γκάμα των CRF στις ΗΠΑ, η Honda ετοιμάζεται για τη χωματερή της ναυαρχίδα.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε η Honda παρουσίασε την αγωνιστική ομάδα της για το Παγκόσμιο MXGP σε πρώτο πλάνο ήταν το αγωνιστικό CRF450RW του 2021, η μοτοσυκλέτα που εκτιμάται πως προλογίζει το ανάλογο μοντέλο παραγωγής.

Στο μεταξύ, στις αρχές Ιουνίου η Honda αποκάλυψε την υπόλοιπη γκάμα των CRF, από το 110 ως το 250, που για το 2021 μας έρχονται με λίγες και στοχευμένες αλλαγές, γνωρίζουμε ωστόσο πως δεν θα ισχύσει το ίδιο και για το 450 – και αυτά τα σχέδια πατεντών που μας έρχονται από τη Νέα Ζηλανδία το αποδεικνύουν εμπράκτως.

Τον Γενάρη 2020 λοιπόν παρατηρούσαμε νέο πλαίσιο, αλλαγμένο μοτέρ, ένα τελικό εξάτμισης αντί δύο και υδραυλικό συμπλέκτη, δηλαδή μια σειρά από αλλαγές που εντοπίζονται διά γυμνού οφθαλμού. Η εικασία αφορούσε στο ποιες από αυτές αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο της εργοστασιακής ομάδας και ποιες θα περάσουν και στο μοντέλο παραγωγής που θα δούμε σύντομα στις βιτρίνες των εκθέσεων Honda.

Τώρα, με τα σχέδια που διέρρευσαν και που υποτίθεται πως απεικονίζουν ακριβώς αυτό, βλέπουμε πως όλα τα νέα στοιχεία κοσμούν το CRF450R 2021. Και ο υδραυλικός συμπλέκτης που ως τώρα ήταν αποκλειστικό προνόμιο των εργοστασιακών αναβατών, το μεγάλο τελικό που καταργεί τα δίδυμα των προηγούμενων εκδόσεων, αλλά και τα ανανεωμένα δομικά στοιχεία, όπως το πλαίσιο και ο κινητήρας.

Απομένει πλέον μόνο η επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, η οποία δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει, αλλά λογικά δεν θα αργήσει πολύ, τώρα είναι η εποχή που αποκαλύπτονται οι χωματερές γκάμες του επόμενου έτους.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon