.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 16:19

Honda Africa Twin 1100 2020 - Το επίσημο Video

Για το 2020, η Honda εξέλιξε ακόμα περισσότερο το best-seller Africa Twin, με ακόμα πιο σύγχρονο σχεδιασμό, περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος, TFT οθόνη οργάνων και επιτέλους με υπερπλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο.

Ακολουθούν εν τάχει οι σημαντικότερες αλλαγές του 2020 για τις 2 Africa Twin μοτοσυκλέτες -η "βασική" έκδοση που θα δείτε στο συγκεκριμένο βίντεο, και η "Adventure Sports".

  • Νέος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας 1.100 (ονομαστικών) κ.εκ. με 100,5hp και 10,7kgm ροπής, αύξηση 7% και 6% αντίστοιχα.
  • Πέντε κιλά λιγότερα, με 10% βελτίωση στον λόγο κιλών ανά ίππο, χάρη στη μείωση βάρους σε τομείς όπως ο κινητήρας, το πλαίσιο και το ψαλίδι.
  • Ολοκαίνουργια έγχρωμη TFT ψηφιακή οθόνη 6,5 ιντσών, με Apple CarPlay και συνδεσιμότητα με Bluetooth και touchscreen λειτουργία!
  • Τέσσερα έτοιμα riding modes, συν 2 που μπορεί να ρυθμίσει ο αναβάτης, modes που αλλάζουν την παροχή δύναμης, το φρένο κινητήρα, το Traction Control (HSTC), τον έλεγχο σούζας και το Cornering ABS.
  • Νέα μονάδα IMU (Inertial Measurement Unit, Μονάδα Αδρανειακών Μετρήσεων) 6 αξόνων στον στάνταρ εξοπλισμό, που βελτιστοποιεί το νέο Cornering ABS αλλά και το Wheelie Control και το σύστημα αποτροπής ανύψωσης του πίσω τροχού στο φρενάρισμα.
  • H CRF1100L Africa Twin έχει μεγαλύτερη εστίαση στην εκτός δρόμου οδήγηση, από το μοντέλο του 2019.
  • Η CRF1100L Adventure Sports είναι πιο έτοιμη για ταξίδι από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ έρχεται και με τη δυνατότητα επιλογής της με αναρτήσεις EERA.
    Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες έρχονται και σε έκδοση DCT.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Honda Africa Twin 1100, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 19:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon