.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 15:24

Honda – Σχεδία για Rebel 500 με... εναλλάξιμη χειρολαβή - sissy bar;

Εντάξει, το Rebel 500 δεν είναι η μοτοσυκλέτα που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σύσσωμης της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας, αν και πρόκειται για ένα αξιοπρεπέστατο bobber / cruiser μοντέλο με την γνωστή και μοναδική “φιλικότητα” της Honda στην οδήγηση του.

Πρόσφατα σχέδια που κατοχύρωσε η Honda λοιπόν, δείχνουν κάτι που μπορεί να κινήσει την περιέργεια αναβατών που σε άλλες συνθήκες δεν θα χάριζαν... ούτε βλέφαρο στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Στα συγεκριμένα σχέδια, βλέπουμε ότι το τμήμα που μοιάζει ως συνέχεια του υποπλαισίου, “αγκαλιάζοντας” την σέλα του συνεπιβάτη και παίζοντας τον ρόλο της χειρολαβής, είναι αφαιρούμενο. Προφανώς αυτό εξυπηρετεί λόγους customizing, αφού με την χρήση ειδικών αξεσουάρ από την λίστα της Honda, θα μπορεί κανείς να προσθαφαιρεί σχάρα ή sissy bar στο ουραίο αυτό τμήμα.

Untitled

Μπορεί τα πράγματα μάλιστα να είναι πιο “προχώ” και η εναλλαγή να αφορά όλο το πίσω τμήμα μαζί με το φτερό. Θα μπορούσε δηλαδή το Rebel 500 να μετατρέπεται σε μονόσελο με “κομμένο” φτερό και μέσα σε ελάχιστο χρόνο να επιστρέφει στην αρχική δικάβαλη μορφή του. Για να δούμε λοιπόν...

Πέραν αυτής της πατέντας, η Honda συμπεριέλαβε επίσης σε αυτή την κατοχύρωση σχεδίων για το εν λόγω μοντέλο και ένα νέο φιλτροκούτι, με την εισαγωγή του να βρίσκεται στην αριστερή πλαϊνή πλευρά.

U5AJ434AQV3ONH4I5NJYI5GLD4

Η συγκεκριμένη διάταξη επιτρέπει την σχεδίαση μιας στενότερης και μικρότερης σε όγκο μονάδας, επιτρέποντας στο Rebel 500 να “στενέψει” αρκετά στο σημείο αυτό και να χαμηλώσει σε ύψος, κάνοντας της μοτοσυκλέτα ακόμα πιο φιλική στους βραχύσωμους αναβάτες αλλά και στο “ασθενές” φύλο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon