.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 11:36

Honda CB190X – Προσιτό “Αdventure”

Μετά από το CBF190TR, που παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες, η Honda αποκάλυψε μια νέα παραλλαγή βασισμένη πάνω στην συγκεκριμένη απλή και προσιτή πλατφόρμα.

Το CB190X, όπως είναι το όνομα του μοντέλου, υιοθετεί την Adventure φιλοσοφία, φέροντας τον ίδιο μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα 184.4 cc με απόδοση 16 hp. Οι τροχοί παραμένουν στις 17 ίντσες, φέροντας ελαστικά διαστάσεων 110/70 και 140/70 μπροστά και πίσω αντιστοίχως, ενώ έχει εφαρμοστεί μονοκάναλο ABS, που επεμβαίνει μόνο στον μπροστινό τροχό.

Όπως και στο CBF190TR, τα φώτα είναι LED και υπάρχει παροχή φόρτισης USB, ωστόσο ο πίνακας οργάνων δεν είναι πλήρως ψηφιακός, ενώ το πιρούνι μπροστά είναι συμβατικό. Ως “αντάλλαγμα” για αυτές τις παραχωρήσεις σε σχέση με naked μοντέλο, το CB190X προσφέρεται με τριβάλιτσο συνολικής χωρητικότητας 73 λίτρων στον standard εξοπλισμό, με το βάρος να ανακοινώνεται στα 148 κιλά, χωρίς να διευκρινίζεται αν αυτό είναι με τις βαλίτσες ή χωρίς.

Η μοτοσυκλέτα κατασκευάζεται στην Κίνα, μέσω σύμπραξης της Honda με την Wuayng και θα διατίθεται στην τοπική αγορά, με προοπτική λανσαρίσματος και σε άλλες χώρες την Νοτιανατολικης Ασίας αλλά και της Ινδίας, με την τιμή του, να βρίσκεται κατά μέσο όρο κάτω από τα 3.000 ευρώ.

Θα το δούμε στην Ευρώπη; Δεδομένου ότι σε μερικές αγορές στις οποίες θα διατεθεί, έχουν θεσπίσει αυστηρές προδιαγραφές ρύπων, η προοπτική αυτή δεν αποκλείεται, ωστόσο δεν αρκεί μόνο αυτό για να δοθεί η έγκριση για κάτι τέτοιο. Προς το παρόν, ας αρκεστούμε λοιπόν στο ότι δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία για αυτό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 10:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon