.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 10:55

Tokyo Motor Show 2019 - Honda CT125 concept

Ενόψει του διετήσιου Tokyo Motor Show, η Honda αποκαλύπτει την προοπτική να παρουσιάσει μια έκδοση 125 κυβικών του CT.

Μπορεί στα μέρη μας να μην είναι και ό,τι πιο γνωστό και διαδεδομένο, αλλά σε πολλές χώρες του κόσμου η σειρά των CT50 και CT110 αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς τους.

Πρόκειται για μια πιο λιτή και περιπετειώδη εκδοχή του Super Cub, η οποία τώρα φαίνεται πως θα αποκτήσει και μια μεγαλύτερη έκδοση.

Βασισμένο λογικά στον κινητήρα που μοιράζονται τα MSX125, Monkey 125 και Super Cub C125, το CT125 θα παρουσιαστεί στο 46ο Tokyo Motor Show ως concept, ωστόσο έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε σύντομα να το δούμε και στην παραγωγή.

Η Honda το περιγράφει ως εξής:

"Το CT125 είναι ένα concept model που προτείνει μια νέα αξία στη σειρά των Honda Super Cub μέσω της δομής του, σχεδιασμένο με γνώμονα την κίνηση εκτός δρόμου και με εμφάνιση που διεγείρει το περιπετειώδες πνεύμα των αναβατών. Κληρονομώντας το αυθεντικό σχέδιο του CT, το CT125 διαθέτει ατσάλινο μπροστινό φτερό και ψηλή εξάτμιση (πάνω από τον κινητήρα), φαρδιά και μεγάλη σχάρα πίσω, ψηλά τοποθετημένη εισαγωγή αέρα και φιλτροκούτι, διατηρώντας παρόλα αυτά ένα απλό και μοναδικό στυλ. Αν και διαθέτει όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά για καθημερινή χρήση, το CT125 τοποθετείται επίσης και ως ένα trekking bike, εφοδιασμένο με λειτουργίες που επιτρέπουν στον αναβάτη του να το απολαύσει και εκτός δρόμου."

Το 46ο Tokyo Motor Show ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στις 24 Οκτωβρίου 2019.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 11:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon