.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 13:22

Honda CBR300RR - Έρχεται το 2020;

Ασιατικά ΜΜΕ αναφέρουν με βεβαιότητα πως στο τέλος του 2019 η Honda θα παρουσιάσει ένα δικύλινδρο CBR300RR με προοπτικές εξαγωγών προς δυσμάς.

Το 2015 η Honda παρουσίασε στο Tokyo Motor Show το Light Weight Super Sports Concept και δύο χρόνια μετά ολοκλήρωσε την κίνησή της με την εμφάνιση του μοντέλου παραγωγής, CBR250RR.

Κινούμενο από έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με απόδοση 39 hp στις 12,500 rpm, το 250 περιορίστηκε μόνο στις αγορές της Ιαπωνίας και της νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), με εντυπωσιακό εξοπλισμό, όπως αναστραμμένο πιρούνι Showa, επιλογή τριών χαρτογραφήσεων, μονόδρομο συμπλέκτη και LED φώτα.

Honda Light Weight Super Sports concept
Honda Light Weight Super Sports Concept (2015)

Τώρα το Moto Saigon από το Βιετνάμ μεταδίδει αποκλειστικές πληροφορίες που μάλλον προέρχονται από την αντιπροσωπεία της Honda στη χώρα, σύμφωνα με τις οποίες ως το τέλος του 2019 η εταιρεία θα παρουσιάσει το επόμενο βήμα, το CBR300RR.

Βασισμένο εν πολλοίς στο 250, το νέο μοντέλο θα παραχθεί με σκοπό να σταθεί απέναντι στον ισχυρότερο ανταγωνισμό που του έχουν βάλει Kawasaki (Ninja400) και Yamaha (R3) και αυτή τη φορά η μοτοσυκλέτα δεν θα περιοριστεί στις Ασιατικές αγορές, αλλά βάζει στο μάτι ευθέως και τη Δύση.

new 6 1

Φυσιολογικά το ντεμπούτο του θα γίνει είτε στο Tokyo Motor Show, που ανοίγει τις πύλες του στις 24 Οκτωβρίου, ή στην EICMA που ακολουθεί αμέσως μετά, στις 7 Νοεμβρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 13:36

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon