Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 14:06

Honda CBF190TR 2020 – Παρουσιάστηκε στην Κίνα

Μια νέα και ενδιαφέρουσα μοτοσυκλέτα παρουσίασε η Honda για την Κινεζική αγορά, με προοπτική να εξαχθεί και σε άλλες χώρες.

Θεωρείται η απάντηση στο XSR155 της Yamaha και η παρουσίασή του στην Κίνα έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη την Ασιατική αγορά – και όχι μόνο.

Το CBF190TR σχεδιάστηκε από την Κινεζική Sundiro Honda και βασίζεται κατά κόρον στο (επίσης Κινεζικό) CB190R, με μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα 184.4 cc με απόδοση 16 hp.

Αυτό που τροφοδοτεί την παγκόσμια προσοχή στο νέο μοντέλο είναι ο προηγμένος εξοπλισμός του, με ABS και κινητήρα που λέγεται πως καλύπτει τις αυστηρότερες των προδιαγραφών ανάμεσα στις διάφορες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας (λ.χ. της Ινδίας), γεγονός που - εφόσον αληθεύει -σημαίνει πως εύκολα θα μπορούσαμε να το δούμε και προς τα μέρη μας, αφού η προσαρμογή του στις Euro προδιαγραφές δεν ακούγεται και ιδιαίτερα δύσκολη.

Χαρακτηρίζεται από ένα κράμα ρετρό αισθητικής με σύγχρονες πινελιές, όπως είναι τα LED φώτα μπρος και πίσω, το ανεστραμμένο πιρούνι και το ψηφιακό όργανο που φέρει και θύρα φόρτισης USB.

Προς το παρόν τα διαθέσιμα τεχνικά του στοιχεία είναι ελάχιστα, ενώ και η λιανική του τιμή στην Κίνα δεν έχει ανακοινωθεί, με τις πρώτες αναφορές να την τοποθετούν γύρω στα €2,300.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 14:11

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube