.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 15:21

Honda Neo Sports Cafe Concept 2018 - Τokyo Motor Show

 

Υπομονή, στην EICMA το μοντέλο παραγωγης.... 

 

Ένα εκπληκτικό concept μοντέλο παρουσίασε στο Tokyo η Honda, που μάλλον αποτελεί προάγγελο της "πολιτικής" μοτοσυκλέτας που θα αποκαλυφθεί, αργότερα φέτος, στην EICMA. Ωστόσο το concept αυτό, αποτελεί και μια “δήλωση” για την άποψη της εταιρείας σε ότι αφορά στα cafe racer – naked μοντέλα του μέλλοντος.

Πολύ προχωρημένη λοιπόν η σχεδίαση, που μοιάζει λες και η μοτοσυκλέτα ταξίδεψε από το μέλλον στο παρόν, με λεπτομέρειες και σημεία – “φετίχ” και με την Honda να βάζει όλο της το μεράκι και την προσοχή ποιότητα κατασκευής και βαφής. Χαρακτηριστική είναι η “ημιδιάφανη” βαφή που αφήνει να φανεί η υφή του βουρτσισμένου αλουμινίου στο ρεζερβουάρ.

Φυσικά τεχνικά χαρακτηριστικά για μοτοσυκλέτα concept δεν υπάρχουν η μοτοσυκλέτα είναι μόνο για επίδειξη και δεν προορίζεται για παραγωγή. “Δηλαδή αυτό ήταν;”, θα αναρωτηθείτε...

Όχι, στο τελευταίο teaser video της Honda, φαίνεται μια παρόμοιας σχεδίασης αλλά πολιτική μοτοσυκλέτα να κατασκευάζεται, η οποία φέρει καθρέπτες, λασπωτήρα και άλλη εξάτμιση.

Άλλο αυτό το concept λοιπόν και άλλο το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε στην EICMA. Άλλωστε το αναφέρει ξεκάθαρα και το video... 6 Νοεμβρίου η παρουσίαση, όχι 25 Οκτωβρίου...

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 18:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon