.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 20:27

Honda – Νέα έκδοση Africa Twin!

 

Μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, ακόμα πιο "adventure" χαρακτήρας 

 

Μια νέα έκδοση της Africa Twin αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA τον Νοέμβριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιαπωνικού περιοδικού “Young Machine”, το οποίο αποτελεί πολύ έγκυρη πηγή πληροφοριών.

Η νέα αυτή έκδοση, θα φέρει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την standard έκδοση, που θα της προσδίδουν έναν πιο “περιπετειώδη” χαρακτήρα, ενώ σε ότι αφορά στην αισθητική, αυτή θα αναπαράγει την εικόνα του θρυλικού πλέον, XRV650 του 1988.

Πιο συγκεκριμένα, η σημαντικότερη αλλαγή που θα συντελεστεί, θα είναι η τοποθέτηση ενός μεγαλύτερης χωρητικότητας ρεζερβουάρ, το οποίο πλέον θα γεμίζει με 22 λίτρα καυσίμου, έναντι των 18 του standard μοντέλου, ενώ ο έξτρα όγκος που απαιτείται για αυτό, θα κατανεμηθεί κατά πλάτος, “φουσκώνοντας” τα πλαϊνά μέρη, δεξιά και αριστερά.

Νέα θα είναι και η σέλα, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα ακολουθεί τα enduro πρότυπα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το ύψος, το πάχος του αφρώδους και την κλίση της. Επίσης αλλαγές θα υπάρξουν και στο σώμα των προβολέων, χωρίς να αναφέρεται τι και που ακριβώς , ενώ το τελικό της εξάτμισης θα έχει πιο μεγάλη προς τα πάνω κλίση.

Τέλος, θα υπάρξουν κάποιες ελάχιστες σχεδιαστικές αλλαγές στα πλαστικά, ενώ χρωματικά, ο κλασικός “HRC” συνδυασμός λευκού, κόκκινου και μπλε, καθώς και το βαμμένο σε ασημί χρώμα πλαίσιο (και υποπλαίσιο), θα αποτείνουν φόρο τιμής στην πρώτη Africa Twin 650 του 1988.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 20:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon