.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 14:47

Honda – Νέο teaser video για το naked 1000άρι

 

Mεγάλη βαρύτητα στην "Made in Japan" φύση του μοντέλου

 



Μετά από το πρώτο teaser video της Honda σχετικά με το νέο naked μοντέλο της και την φιλοσοφία “Neo Sports Cafe” της οποίας αποτελεί φορέα, το Big-H επανέρχεται στο θέμα με ένα νέο video, το δεύτερο στη σειρά.

Σε αυτό βλέπουμε υποφωτισμένη να διαγράφεται η “σιλουέτα” της μοτοσυκλέτας που θα είναι αναμφίβολα “γυμνή”, με ενιαία σέλα δύο ατόμων, μονόμπρατσο ψαλίδι και διπλό τελικό εξάτμισης στην δεξιά πλευρά της, στοιχεία που αποκαλύπτονται σε διάφορα πλάνα / καρέ.

Από εκεί και έπειτα, το video μας δείχνει μηχανολογικές κατεργασίες, διεργασίες και συναρμολόγηση, σε χώρους που θυμίζουν... χειρουργείο, ενώ τονίζεται για άλλη μια φορά το “Japan Crafted” (“Ιαπωνικής κατασκευής” η μετάφραση), όπως και στο πρώτο video.

Mάλιστα σε ένα σημείο όπου η μοτοσυκλέτα βρίσκεται πάνω σε μια ράμπα και δοκιμάζεται (δυναμότερο μάλλον) διακρίνεται ξεκάθαρα το “Kumamoto Vehicle Quality” να αναγράφεται σε ένα πάνελ. Στην περιφέρεια του Kumamoto της Iαπωνίας, βρίσκεται μια μονάδα παραγωγής της Honda, στην οποία και κατασκευάζονται premium μοντέλα της εταιρείας.

Tέλος, “6 Νοεμβρίου” είναι η τελευταία πληροφορία του video, η εναρκτήρια ημέρα της έκθεση EICMA δηλαδή, όπου και θα αποκαλυφθεί η μοτοσυκλέτα.


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 14:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon