.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 15:25

Honda – Υβριδικό και ηλεκτρικό PCX στο Tokyo Motor Show

 

Θα παρουσιαστούν και οι δύο εκδόσεις ως concept

 

 

Πληροφορίες από την Ιαπωνία, θέλουν την Honda να παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα βασισμένα στο γνωστό της scooter PCX, σε υβριδική και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Σε ότι αφορά στο υβριδικό PCΧ, αυτό θα φέρει κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά και ηλεκτροκινητήρα σε παράλληλη σύνδεση, πράγμα που σημαίνει ότι αμφότεροι θα συνεισφέρουν στην παραγωγή ισχύος για την κίνηση του μοντέλου.

Πιθανόν ο ηλεκτροκινητήρας να έχει επικουρική δράση εμπλεκόμενος μόνο στην εκκινήσεις ή σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται πρόσθετη ισχύ για να μειώνει το έργο του μοτέρ εσωτερικής καύσης αλλά όλα αυτά τα στοιχεία θα τα μάθουμε με λεπτομέρειες όταν παρουσιαστεί το μοντέλο.

Για την ηλεκτροκίνητη έκδοση δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, προφανώς η παραγωγή ισχύος θα επαφίεται εξ ολοκλήρου σε e-κινητήρα, ο οποίος θα τραβά ενέργεια από μια μπαταρία, οπότε το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Honda έχει εφαρμόσει κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα και επίσης να μάθουμε τις τιμές που αφορούν την αυτονομία και τους χρόνους επαναφόρτισης.

Τέλος, τόσο υβριδικό όσο και το e-PCX, αναμένεται να έχουν διαφορετική και πιο “προχωρημένη” φουτουριστική σχεδίαση.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 17:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon