.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 13:25

Honda – Φήμες για νέο CB250/300R

 

Πολύ δραστήρια η Honda στην κατηγορία των naked

 

Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα, η Honda πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο naked με τον κινητήρα του τελευταίου Fireblade, όμως η δραστηριότητα της στην συγκεκριμένη κατηγορία, ίσως να έχει και συνέχεια, αφού δημοσιεύματα από την Ασία, θέλουν να ετοιμάζεται και μια νέα “CB” έκδοση στα 250 ή 300 κ.εκ.

Η σχεδιαστική έμπνευση και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως προέρχεται από το εκπληκτικό CB150R ExMotion που παρουσιάστηκε στην Ταϊλάνδη, με το χαρακτηριστικό industrial – φουτουριστικό look.

Από πλευράς κινητήρα, η Honda έχει ήδη διαθέσιμες δύο μονάδες, τον μονοκύλινδρο 300άρη του CBR300R και τον δικύλινδρο σε σειρά 250άρη του CBR250RR, οπότε χωρίς περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θέμα όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Αν οι πληροφορίες για την ομοιότητα με το CB150R ExMotion επαληθευθούν, τότε πολύ πιθανό το CB250/300R να φέρει LED προβολέα, USD πιρούνι 41 χλστ. και ακτινική τετραπίστονη δαγκάνα φρένου μπροστά, τα στοιχεία δηλαδή που εντυπωσιάζουν με την εφαρμογή τους στο μοντέλο των 150 κ.εκ.

Σε ότι αφορά στην παρουσίαση του, λέγεται ότι θα ακολουθήσει μετά από αυτή του CB1000R και τοποθετείται χρονικά μέσα στους δύο πρώτους μήνες του 2018.

H φωτογραφία που παρουσιάζουμε αναπαριστά το πως μπορεί να μοιάζει η νέα μοτοσυκλέτα, με τον σχεδιαστή να την θέλει με τον δικύλινδρο κινητήρα του CBR250RR αλλά χωρίς την τετραπιστονη δαγκάνα στο μπροστινό φρένο...

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 13:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CRF150 2018 & CRF150 Concept - 2 Teaser Video Honda – Νέα έκδοση Africa Twin! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon