.
Κατηγορία Hero
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 14:15

Ηero – Εξαπολύει “επίθεση” με 4 νέα μοντέλα 300 κ.εκ.!

H Hero είναι, βάση πωλήσεων, η No1 κατασκευάστρια μοτοσυκλετών, στην Νο1 αγορά του κόσμου και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Την θέση αυτή την κατέκτησε κατασκευάζοντας commuters, απλά street & οn-off, καθώς  και scooter μικρού κυβισμού, με το μεγαλύτερο σε κυβισμό μοντέλο της, να μην ξεπερνά τα 223 κ.εκ.

Τώρα όμως φαίνεται πως ετοιμάζεται για μια νέα κίνηση, θέλοντας να προλάβει την –αναμενόμενη- ανάπτυξη στην αγορά της Ινδίας, που σίγα – σιγά στρέφεται προς μεγαλύτερους κυβισμούς.

Hero XF3R Concept 2

Μια νέα γκάμα είναι στα σκαριά λοιπόν, η οποία θα συνίσταται από 4 μοντέλα, τα όποια και θα χρησιμοποιούν έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 300 κ.εκ. Η απόδοση του κινητήρα αυτού, εκτιμάται πως θα βρίσκεται στην περιοχή των 25 ίππων, με την ροπή στα 2+ kg-m.

Tα μοντέλα αυτά, θα ανήκουν στις κατηγορίες on-off, naked και street sport: XPulse 300, δηλαδή ψηλόφτερο Οn-Offάκι, XPulse 300T, που είναι η adventure – touring έκδοση με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και σχάρες για φόρτωμα αποσκευών, XF3R, το naked μοντέλο και τέλος, Xtreme 300S, το street sport.

Στα σχέδια, απεικονίζονται τα XPulse 300 και ΧF3R. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon