.
Κατηγορία Hero
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 13:21

EICMA - Hero Xtreme 1.R Concept

Οι Ινδοί ανεβάζουν ταχύτητα και κοιτούν προς δυσμάς πιο ανταγωνιστικά.

Η Hero Motocorp, ένας γίγαντας για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα με βάση τον αριθμό κινητήρων και μοτοσυκλετών που παράγει, παρουσίασε στην EICMA μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που δείχνει να αφήνει πολύ πίσω της το κλασικό σχήμα και λογική των οικονομικά προσιτών μοτοσυκλετών που κατά βάση παράγει.

Το Xtreme 1.R Concept βασίζεται στη σειρά Xtreme 200S και R, με αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 200 cc και μια βαρβάτη αναβάθμιση στον αρκετά συμβατικό εξοπλισμό των υπαρχόντων μοντέλων παραγωγής.

74894412 2404315709665898 3355416575497732096 o

Το Concept φορά επώνυμα περιφερειακά, ήτοι ακτινικά φρένα J.Juan, χειριστήρια Accossato, εξάτμιση Arrow, έχει κάμποσα ανθρακονημάτινα κομμάτια πάνω του και σχεδίαση που εύκολα γίνεται αποδεκτή από έναν Ευρωπαίο ή Αμερικανό πελάτη.

Στα καλούδια του συμπεριλαμβάνουμε και μια κάμερα δράσης (action cam) ενσωματωμένη μέσα στην ουρά της μοτοσυκλέτας, αν και οι πληροφορίες του Ινδικού Τύπου (και η λογική) μας λένε ως δεν αναμένεται να τη δούμε στην έκδοση παραγωγής, όπως και πολλά από τα επώνυμα εξαρτήματα του πρωτοτύπου.

hero xtreme 1 r concept details rear camera 2142

Προς το παρόν βέβαια έχουμε βασικότερες απορίες, καθώς ακόμη δε γνωρίζουμε αν ο εικονιζόμενος αερόψυκτος κινητήρας είναι ο ίδιος διακοσάρης της σειράς Xtreme ή αν πρόκειται για μια νέα μονάδα, ενδεχομένως μεγαλύτερη και ισχυρότερη.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η επόμενη μέρα της Hero φαίνεται πολύ πιο εύπεπτη και σχεδιασμένη για να εισβάλλει αποτελεσματικά στις Δυτικές αγορές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon