.
Κατηγορία Hero
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 13:34

Hero – 4 πρωτότυπα ενισχύουν την επέκτασή της στην Ευρώπη

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες μοτοσυκλετών στον κόσμο και μια πρωταγωνιστική δύναμη στην αγορά της Ινδίας, η οποία έχει ξεκινήσει την επέκτασή της προς Δυσμάς.

Ήδη η Hero έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στη στρατηγική της, ανακοινώνοντας την κατασκευή ενός νέου κέντρου R&D (έρευνα και ανάπτυξη) στη Γερμανία, μια κίνηση που αποκαλύπτει τη σαφή διάθεση των Ινδών να σχεδιάσουν μοτοσυκλέτες στοχευμένες στον Ευρωπαίο πελάτη και όχι απλώς να εισάγει τα Ινδικά της μοντέλα στα μέρη μας.

Η επικαιρότητα της Hero αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται γύρω από την πρόσφατη παρουσίαση της σειράς Xpulse, ωστόσο από πίσω έρχεται μια σειρά από ενδιαφέροντα concept μοντέλα 125 και 200 κυβικών που πρωτοεμφανίστηκαν στην EICMA 2018.

scrambler 5
Hero Scrambler 125/200 concept

Αυτά τα πρωτότυπα περιγράφονται ως 125 και 200 cc και φορούν έναν αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα για τον οποίο οι Ινδοί δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα κανένα απολύτως τεχνικό στοιχείο. Βέβαια, το γεγονός πως στην Ινδία μόλις παρουσιάστηκε το Xpulse με έναν πανομοιότυπο (οπτικά) κινητήρα 200 cc, απλά λύνει το μυστήριο και αποκαλύπτει πως αυτός ο κινητήρας θα είναι σύντομα διαθέσιμος και σε έκδοση 125 κυβικών.

desert 4
Hero Desert 125/200 concept

Τα τέσσερα πρωτότυπα είναι ουσιαστικά ισάριθμες παραλλαγές στο ίδιο θέμα: Cafe Racer Τ2 (κεντρική φωτό), Desert, Flat Tracker και Scrambler.

flattracker 5
Hero Flat Tracker 125/200 concept

Είναι μάλλον σαφές πως η Hero ετοιμάζει αυτές τις μοτοσυκλέτες για εξαγωγή, ειδικά από τη στιγμή που όλες διακρίνονται στις επίσημες φωτογραφίες με αισθητήρες ABS (εκτός του Flat Tracker που δεν έχει καν μπροστινό φρένο), δείγμα πως οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές έχουν εξαρχής ληφθεί υπόψη στον σχεδιασμό τους.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon