.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 13:52

Ducati S4R Neoracer by Lord Drake - Γεύση δυνατού... espresso!

Πως παίρνεις μια μοτοσυκλέτα φτιαγμένη από «μαμά» για τους… απαιτητικότερους κ αι συμπυκνώνεις την ουσία της σε ένα café racer πακέτο.

Η Ducati S4R δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, σε όσους γνωρίζουν την γκάμα της Ιταλικής μάρκας και όχι μόνο: Επρόκειτο για μία έκδοση του Monster, με τον κινητήρα από το απίστευτο 996, απόδοσης 113 ίππων και σε όλη την… υγρόψυκτη, 4βάλβιδη του δόξα, ενώ ήταν το πρώτο Monster που απέκτησε μονόμπρατσο ψαλίδι. O Ιταλός customizer, Francisco Ali Manen, ιδιοκτήτης της Lord Drake Kustoms, δημιούργησε μία δική του εκδοχή της μοτοσυκλέτας, προσελκύοντας την προσοχή ακόμα περισσότερο στον «πυρήνα» της.

Η μετατροπή ξεκίνησε από μία Monster S4R του 2004, με στόχο την δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας με πολλά στοιχεία από το κλασικό, αλλά και όσα χρειάζονται από το μοντέρνο για να κρατηθεί μια ισορροπία. Η αρχή έγινε με πλήρη αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας, ενώ το υποπλαίσιο και η ουρά της δέχθηκαν τις απαραίτητες παρεμβάσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πανέμορφη σέλα σε καφέ χρώμα είναι πλήρως χειροποίητη, ενώ στην θέση οδήγησης τοποθετήθηκαν κλιπ-ον, για ένα ακόμη πιο μυώδες look εμπρός.

Η νέα βάση πινακίδας της μοτοσυκλέτας στηρίζεται στο ψαλίδι, ενώ η Motogadget παρέχει τα πολύ ιδιαίτερα φλας, που φιλοξενούνται στα αντίβαρα. Ο εμπρός προβολέας είναι LED, ενώ νέα είναι τα γκριπ, η custom εξάτμιση αλλά και οι ακτινωτοί τροχοί –ειδικές κατασκευές, για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Οι αναρτήσεις φέρουν επίσης αλλαγές, με το πιρούνι να κοσμείται με χρυσό χρώμα μέσω ανοδίωσης. Τα περισσότερα δομικά τμήματα της μοτοσυκλέτας βάφτηκαν σε μαύρο μέσω powder coating, ενώ το ρεζερβουάρ και τα φτερά βάφτηκαν σε ματ ανθρακί. Η όλη δουλειά αναμφίβολα εντυπωσιάζει. Και, αν σας αρέσει τόσο, η Lord Drake Customs δηλώνει  ότι δέχεται παραγγελίεςδιαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 15:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon