.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 09:47

Ducati SuperSport 950 2021 - Η παραγωγή ξεκίνησε, δείτε πότε φθάνει στους dealer

Το Ducati SuperSport 950 δέχθηκε τα βελτιωτικά χάδια της Ducati για το 2021, τόσο σε design όσο και σε ηλεκτρονικά και εξοπλισμό, ενώ πλέον πληροί της Euro 5 προδιαγραφές. Η παραγωγή του ξεκίνησε ήδη στο εργοστάσιο του Borgo Panigale, και αναμένεται σύντομα κοντά μας.

Η αισθητική σύνδεση μεταξύ SuperSport 950 και Panigale V4 είναι πλέον πολύ πιο έντονη, με τον FULL Led προβολεά με τα LED DRL φώτα να φέρνει αμέσως στο μυαλό τη Superbike της φίρμας.

Το επίπεδο εξοπλισμού του SuperSport 950 είναι ιδιαίτερα υψηλό, με μονόμπρατσο ψαλίδι, πλαίσιο χωροδικτύωμα, πλήρες ηλεκτρονικό πακέτο με Cornering ABS, Traction Control, Wheelie Control, ηλεκτρονικό κιβώτιο και 3 Riding Modes (Sport, Touring και Urban).

Η σέλα είναι πλέον πιο άνετη, ενώ τιμόνι και μαρσπιέ βρίσκονται σε ιδανικές θέσεις για να μην πιάνεται ο αναβάτης.

Το Quikshifter ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό για να ανεβάζετε και να κατεβάζετε ταχύτητες δίχως τη βοήθεια του συμπλέκτη.

Ο συμπλέκτης είναι τώρα υδραυλικός, με ρυθμιζόμενη μανέτα, ενώ βελτιωμένο είναι το κιβώτιο για καλύτερη εύρεση νεκράς σε στάση, και πιο ακριβείς αλλαγές.

Νέα είναι και η έγχρωμη ψηφιακή TFT οθόνη των 4.3 ιντσών, ενώ το interface προσομοιάζει εκείνο του Panigale.

Ο V2 Testastretta κινητήρας πληροί τώρα τις Euro 5 προδιαγραφές, διατηρώντας τα προηγούμενα νούμερα επιδόσεων, ήτοι 110 hp / 9.000 rpm και 9,5 kgm / 6.500 rpm.

Το νέο SuperSport 950 θα γίνει διαθέσιμο τόσο σε Ducati Red (κόκκινο) χρώμα όσο και σε Arctic White Silk (λευκό). Σημειώστε πως το λευκό χρώμα αποτελεί προνόμιο μόνο της S έκδοσης, έκδοσης με ανεβασμένο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins, κάλυμμα για μονόσελο, κ.α..

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται στους dealer μέσα στον Φεβρουάριο του 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon